i5 3470 sistemde Valorant FPS düşmesi

Kemikli_terapi

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
işlemci: i5 3470
Ekran kartı: 1650
Ram: 16 gb
Valorant da FPS düşmesi yaşıyorum. 3 Maç attım bir şey olmadı 2 ayar değiştirdim şimdi sürekli drop yiyorum. i5 3470 İşlemcim var kötü biliyorum ama benimle aynı sistem olan arkadaşım da sorun olmuyor. Yardım eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam arkada herhangi bir şey çalıştırıyor musunuz? CPU veya RAM kullanımlarınız 100% oluyor mu hiç oynarken, msi afterburner veyahut nvidia containerden kontrol eder misiniz?

Hocam arkada herhangi bir şey çalıştırıyor musunuz? CPU veya RAM kullanımlarınız 100% oluyor mu hiç oynarken, msi afterburner veyahut nvidia containerden kontrol eder misiniz?
hemen bakıyım.

bu şekilde arka da opara ve dc açık.

Son düzenleme:
CPU kullanımınız nasıl, oyunun ayarları düşük ise otomatikmen cpuya daha çok yoğun yük binecektir.

Aynı işlemciye sahibim. Ne yazık ki Valorant için çok yetersiz. Doku kalitesini yüksek geri kalanı komple kapat. Monitörün küçükse Çözünürlüğü 1024x768 yap , zamanla alışırsın ama akıcılığı daha fazla olacaktır.

Dostum haklısın da aynı işlemcili arkadaşım da hiç kasmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…