i5-3470 sistemde Windows 8.1 daha optimize çalışır mı?

imbaran

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Windows 10'da atıyorum arkada Discord Spotify falan açıkken Valorant'ta droplar giriyor kapatınca oyun akıyor sıkıntı yok.

GTX 960 OC.
i5-3470
8 GB tek kanal.

Çok yüksek bir artış olmasa da RAM tüketimi azalacağı için artış olacaktır. RAM destekliyorsa 16 GB yaparsanız daha iyi olur tabii.

Windows 10'da atıyorum arkada Discord Spotify falan açıkken Valorant'ta droplar giriyor kapatınca oyun akıyor sıkıntı yok.

GTX 960 OC.
i5-3470
8 GB tek kanal.
Asla Windows 8.1 geçmenizi önermiyorum. RAM'ı 16GB yapmanızı tavsiye ederim. Bilgisayarda SSD var mı?

Anlıyorum hocam. Size kesinlikle tavsiyem 16GB RAM olacaktır. Bilgisayarınıza uzun süredir format atmadıysanız ve PC içinde önemli veriler yoksa, temiz format atmanız iyi olur. Windows 10 Home veya Home Single Language en iyi tercih olacaktır.

8.1 kurarsan Valorant oynamazsın bu arada. Tek kanal zaten kötü performans veriyor. RAM'i çift kanal Dual kit 16 GB yapmaya bakın. Windows 10 ile sıfırdan format atın.

Windows 10 üzerinde Atlas OS kurmanız daha iyi olur.

GTX 960 OC.
i5-3470
8 GB tek kanal.

Sistem 10 çalıştırmayacak kadar kötü değil 960'ı hafife almayalım RAM çift kanal 8+8 yaparsanz drop falan kalmaz 8.1 tabii daha iyi olur ama hiç drop olmaz diye beklemeyin drop olur biraz daha azalır veya LTSB 2016 veya LTSC 2019 kurabilirsiniz Windows 10 hem güncel kalırsınız hem de daha az kaynk harcayan bir Windows ve güvenli olur çünkü Microsoft tarafından yapılmış kısaca RAM 8+8 yaparsanız drop kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…