i5-3470 sistemde Windows 8.1 daha optimize çalışır mı?

Valorant desteği 2016 Ltsb'de yok sanırım.

Maalesef Valorant oynayamazsınız desteğini kesti.

Bence 8'e geçmeyin SSD ve RAM yükseltmesi yaparsanız bayağı hızlanır.

Format attım, şu an son sürüm Windows 10'dayım. Sıkıntım kalmadı. Yazın çalışıp kasa toplayacağım. O yuzden bu bilgilsayar için pek bir şey almak istemiyorum.

Format attım, şu an son sürüm Windows 10'dayım. Sıkıntım kalmadı. Yazın çalışıp kasa toplayacağım. O yuzden bu bilgilsayar için pek bir şey almak istemiyorum.

Yok yok son sürüm sıkıntınız kalmazdı sadece ağırdı işlemci %100'lerde olur sürekli boşta 50 60'larda gezmezin valorantada güç harcasın diye h. O RAM pahalı olmaz sisteminizi bu kadar kötülemeyin en azından ekran kartınız iyi işlemcide Valorant rahatça 60 FPS verecek bir işlemci drop da RAM 3 4 GB Windows harciyacak Valorant'ta kalacak 4 5 GB Discord Spotify'da açacağım diyısunuz RAM kullanımı 95'lere fırlayabilir discor zaten 600 MB harcasa spo 300 1GB bunlar isterseniz modlu Windows kullanın veya kurduğunuz Windows'ta birkaç ayar ile RAM kullanımının 2'lere zorlarsanız 1.5'lere ineceğini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…