i5 3470 Sisteme Ekran Kartı Önerisi

Yunus11111

Centipat
Merhabalar ben yakın zamanda eski PC'me güzel bir yenilik yapacağım.

Bütçem çok yüksek olmadığı için alacağım özellikleri şuraya atıyorum hemen.

Anakart: GA-H61M-DS2 (rev. 2.0)
İşlemci: i5 3470
RAM: Corsair 1600MZ 4+4 GB
PSU: High Power 500W 80+

Sizden istediğim sadece bu sisteme uygun bir ekran kartı önermeniz.
NOT: Bütçem 450 TL Max ve 0 Vatan, MediaMarkt gibi elden alabileceğim bir yerden olsun. (Daha önce başım yandığı için 2. el istemiyorum)

Bir de 450 TL verip X yerine mesela 600 TL verip Y bunu almanı tavsiye ederim dediğiniz var ise onu da yazarsanız sevinirim. (Performans açısından çok fazla fark yok ise yazmazsanız hoş olur)

Son düzenleyen: Moderatör:
450 TL yerine 600 TL'ye arada fark alacağınız bir şey yok maalesef. 850 TL'den başlıyor o dediğiniz Ona da bütçeniz yetmiyorsa (RX 570) dedikleri gibi RX 550 alabilirsin.

Bu arada ben de aynı işlemciyi ve anakartın Rev 4.0 modelini 1050 TI'la birlikte kullanıyorum şu anda. Sorun veya kafana takılan bir şey olursa cevaplayabilirim.

Sadece anakart ve ekran kartı uyumluluğu u nasıl anlıya ağın onu söyler misin acaba? Direk X 500 falan yazarsan hoş olur.

Hepinize teşekkürler şunu da belirteyim. Max 4 yıl beni idare edicek bir ekran kartı olucak bu 4 yıl sonra yurtdışına çıkacağım şuanda pek oyun oynamıyorum özel 3 5 işim var onlar için ama yine de arada oyun girerim. 1080p falan da çok önemli değil benim için 720 960 ta 40 50 60 fps oynatmadı yeter bir kartın ki 4 yıl kadar süre işime yarayacak.

Bende rx 550 beğenmiştim bu dediğim şeylere ve ana kartıma uyumlu olur mu tavsiye bekliyorum.

Şu anda RX 550 veya RX 460 arasında gidip geliyorum bu 2'si anakart ıma uygun olur mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…