6GB 667mhz biostan 800 mhz yaptım ama oldu mu bilmiyorum cpu-z programında 800 olarak gözükmeye başladı
İntel h61
Anakartımda 1 pcı girişi var tam olarak ne olduğunu bilmiyorum x16 falan.
Sistemimde önceden 1 harddisk ve dvd sürücüsü vardı ben eski bilgisayarımdan başka harddisk ve dvd sürücüsü çıkarttım taktığımda ise yeni harddisk ve dvd sürücüsü için sata girişinin mevcut olduğunu fakat güç kaynağından gelen kablo, adı herneyse, ondan yoktu işte o yüzden şu anda çalıştıramıyorum almak istediğim ekran kartı ile video işleme photoshop vb. programlar 1080 piksel kalitesinde videolar ve son ayarlarda güncel oyunlar oynamak istiyorum.
Düşündüğüm kart ise Asus Nvidia GTX670 2GB 256 bit sizce uygun mudur, bu arada ekran kartında bit ne işe yarar, ne kadar önemlidir ve sizcede bu ekran kartı uygunsa nasıl güç kaynağı almalıyım?
Düşündüğüm 80+ verimlilik ve 600-650 watt sizce bunlar uygun mudur ve sorularımı cevapalrsanır sevinirim şimdiden teşekkürler
1000TL Worldkart ile 9 taksitle vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum, internet ve diğer firmaları sevmiyorum.
Monitörüm vga girişli diğer girişlerden yok, ekran kartında dvi-vga dönüştürücü alabilirim, hdmi-vga var mı bilmiyorum.