i5 3470 sisteme GPU önerisi

Sizce bu sisteme RX 570 alsam işlemci ve PSU besler mi?

PSU ucu ucunana besler ama işlemci darboğaz yapar.

Hocam testlerde izliyorum da yetiyor işlemci fazlabi darboğaz yok PSU yetiyorsa RX 570 düşünüyorum ama yetmezse GTX 1650 alacağım siz ne önerirsiniz dediğim gibi 1600 TL'ye kadar ekran kartı alabilirim.
Yardımcı olursanız sevinirim.

GTX 1650'ye o kadar para verilmez (super değilse) onun yerine RX 570 al hocam paran yoksa PSU ile şimdilik idare et ama ileride mutlaka değiştir risk alma.

Yani şimdi RX 570 alsam bu PSU ya yeter mi hocam 12V kanalından 336 Watt veriyor.

Hocam o kadar bilgim yok fakat min. 450W gereksinimi var bu kartın güç kaynağın yük altında %100 çalışabilir bir de açıklamada eski demişsin bir an önce değiştirmeye bak.

GTX 1650'ye o kadar para verilmez (super değilse) onun yerine RX 570 al hocam paran yoksa PSU ile şimdilik idare et ama ileride mutlaka değiştir risk alma.

Hocam o kadar bilgim yok fakat min. 450W gereksinimi var bu kartın güç kaynağın yük altında %100 çalışabilir bir de açıklamada eski demişsin bir an önce değiştirmeye bak.

O zaman ben en iyisi GTX 1650 alayım hocam. İşimizi riske atmayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
http://
Ozmn ben en iyisi GTX 1650 alayım hocam işimizi riske atmayalım.
RX 570 ve güç kaynağı al. Eninde sonunda güç kaynağı alacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…