LightBaby Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #1 Intel H61 anakart, i5 3470 işlemci, 8 GB RAM, GT730 4 GB ekran kartı, 400W suply var. GTX750 ya da GT 1030 almayı düşünüyorum sistem kaldırır mı yoksa farklı ekran kartı mı alayım öneriniz? (ekran kartın yanında 550W suply alacağım) Son düzenleyen: Moderatör: 16 Nisan 2022
Intel H61 anakart, i5 3470 işlemci, 8 GB RAM, GT730 4 GB ekran kartı, 400W suply var. GTX750 ya da GT 1030 almayı düşünüyorum sistem kaldırır mı yoksa farklı ekran kartı mı alayım öneriniz? (ekran kartın yanında 550W suply alacağım)
Quistin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 4.486 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #2 LightBaby dedi: Intel H61 anakart, i5 3470 işlemci, 8 GB RAM, GT730 4 GB ekran kartı, 400W suply var. GTX750 ya da GT 1030 almayı düşünüyorum sistem kaldırır mı yoksa farklı ekran kartı mı alayım öneriniz? (ekran kartın yanında 550W suply alacağım) Genişletmek için tıkla... GT 1030 30watt istiyor ve tavsiye edilen PSU 200W direkt alın ve kullanın PSU değiştirmeniz için hiçbir sebep göremedim.
LightBaby dedi: Intel H61 anakart, i5 3470 işlemci, 8 GB RAM, GT730 4 GB ekran kartı, 400W suply var. GTX750 ya da GT 1030 almayı düşünüyorum sistem kaldırır mı yoksa farklı ekran kartı mı alayım öneriniz? (ekran kartın yanında 550W suply alacağım) Genişletmek için tıkla... GT 1030 30watt istiyor ve tavsiye edilen PSU 200W direkt alın ve kullanın PSU değiştirmeniz için hiçbir sebep göremedim.
Miss Rosa Hectopat Katılım 10 Mayıs 2021 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Kadın Meslek Öğrenci 16 Nisan 2022 #3 Ekran kartı için bütçeniz ne kadar ve PSU'yu değiştirmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.
LightBaby Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #4 Miss Rosa dedi: Ekran kartı için bütçeniz ne kadar ve PSU'yu değiştirmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 2500 TL
Miss Rosa dedi: Ekran kartı için bütçeniz ne kadar ve PSU'yu değiştirmenize gerek olduğunu düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... 2500 TL
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #5 LightBaby dedi: 2500 TL Genişletmek için tıkla... 2. el 1050 Ti alın. Darboğaz olmaz.
LightBaby Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #6 Quistin dedi: GT 1030 30watt istiyor ve tavsiye edilen PSU 200W direkt alın ve kullanın PSU değiştirmeniz için hiçbir sebep göremedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çok bilgim olmadığı için alayım diye düşünmüştüm.
Quistin dedi: GT 1030 30watt istiyor ve tavsiye edilen PSU 200W direkt alın ve kullanın PSU değiştirmeniz için hiçbir sebep göremedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, çok bilgim olmadığı için alayım diye düşünmüştüm.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #7 LightBaby dedi: 2500 TL Genişletmek için tıkla... 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. gelme istemem dedi: 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com gelme istemem dedi: 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Çift fanlı istiyorsanız.
LightBaby dedi: 2500 TL Genişletmek için tıkla... 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. gelme istemem dedi: 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com gelme istemem dedi: 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Çift fanlı istiyorsanız.
SEMIKAANCAKIR Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Ağustos 2020 Mesajlar 24.239 Makaleler 2 Çözümler 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #8 Sapphıre nıtro rx 470 4gb ekran kartı - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1016731253 aslında bu kart çok güzel olur.
Sapphıre nıtro rx 470 4gb ekran kartı - Sapphire Ekran Kartı İlanları sahibinden.com'da - 1016731253 aslında bu kart çok güzel olur.
gelme istemem Hectopat Katılım 22 Şubat 2022 Mesajlar 743 Çözümler 1 16 Nisan 2022 #9 gelme istemem dedi: 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Çift fanlı istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Fanları sorunlu. gelme istemem dedi: 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Çift fanlı istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... .
gelme istemem dedi: 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Çift fanlı istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Fanları sorunlu. gelme istemem dedi: 2.el kartlara yönelmeniz tercihimizdir. Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Ekran Kartı Fiyatları, İkinci El ve Sıfır seçenekleriyle sahibinden.com'da Ekran Kartı fiyatları, ikinci el ve sıfır seçenekleriyle alışverişte ilk adres sahibinden.com'da www.sahibinden.com Çift fanlı istiyorsanız. Genişletmek için tıkla... .
LightBaby Decapat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Nisan 2022 #10 SEMIKAANCAKIR dedi: 2. el 1050 Ti alın. Darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... Sıfır almayı düşünüyoruz.
SEMIKAANCAKIR dedi: 2. el 1050 Ti alın. Darboğaz olmaz. Genişletmek için tıkla... Sıfır almayı düşünüyoruz.