Ardakaşlar öncelikle selamlar, benim bir tane Casper Nirvana bir (Masaüstü) PC'm vardı normalde berbat bir PC ama nasıl oldu bilmiyorum merakımdan donanımlarımı bakarken içinde i5-3470 bir işlemci ve MHz'si kötü olsa da 8 GB RAM var ancak ekran kartı isi GT 630 :/ Ancak ben bu PC'nin anakart modelini internetten fazla bilgi bulamadım sadece bu forumda birkaç insanın soruları var anakart modelım:''0100-001131-00101111-062708-Eaglelak''. Ben bu anakarta GTX 760 takabilir miyim? PC hakkında istediğiniz SS'leri atabilirim.
İşlemciniz gayet yeterli GTX 760 için fakat 760 günümüz oyunları için sizi tatmin etmeyebilir. Tabi ki GT 630'dan sonra çağ atlamış gibi olursun orası ayrı. Önemli olan PSU'nun yeterli olması GTX 760 eski bir kart olduğu için yüksek TDP değerine sahip. En az 500W kaliteli bir PSU gerek. Bütçenize göre güncel TDP değeri düşük ekran kartları da önerilebilir.
İşlemciniz gayet yeterli GTX 760 için fakat 760 günümüz oyunları için sizi tatmin etmeyebilir. Tabi ki GT 630'dan sonra çağ atlamış gibi olursun orası ayrı. Önemli olan PSU'nun yeterli olması GTX 760 eski bir kart olduğu için yüksek TDP değerine sahip. En az 500W kaliteli bir PSU gerek. Bütçenize göre güncel TDP değeri düşük ekran kartları da önerilebilir.
Öneriniz için teşekkürler benimde kafamda GTX 1050 vardı hazır indirime girmişken 1050 alacağım tavsiyeniz için teşekkürler.
Dostlar GTX 1050 almaya karar verdim. Konu çözüldü