i5-3470 sisteme GTX 960 uyar mı?

xSloxy

Hectopat
Daha fazla  
  • i5 3470.
  • Esonic H61FHL.
  • 6 GB RAM.
  • 350W Power

Bu bilgisayara GTX 960 Ti ekran kartı uyar mi?

Uyar ancak RAM düşük, oraya 4 GB RAM ekstra yap. 10GB iyi olur. Günümüzde Windows 10 ila 11 RAM tüketimi fazla. Belki sizin RAM bellek kartlarda 1 slot da 2 GB vardır. 2 slot da 4 GB RAM vardır. İsterse 2 GB olanı çıkartın oraya 8 GB RAM ekle toplamda 12 GB RAM süper olur. SSD kullanıyor musunuz? O da çok önemlidir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart baya kötü ne kadar verim alınır bilinmez ama uyar elimde benzer sistem var

Çok fena bir Trendyol ya da Hepsiburada sistemi kokusu geliyor. Ama darboğaz olacağını sanmıyorum.

SSD kullanmıyorum. Daha ileride 8 GB RAM almayı düşünüyorum.

Çok fena bir Trendyol ya da Hepsiburada sistemi kokusu geliyor. Ama darboğaz olacağını sanmıyorum.
2. El toplama bir sistem aslında.

SSD kullanmıyorum. Daha ileride 8 GB RAM almayı düşünüyorum.

2. El toplama bir sistem aslında
SSD kalite alacağınız modeller. Kingston, Samsung, Sandisk, CORSAIR, CRUCIAL, MİCRON, KIOXIA markalardır. Hem düşük kalite olanlar Hı-Level, Pny, Adata gibi markalar uzak durun.

SSD kalite alacağınız modeller. Kingston, Samsung, SanDisk, Corsair, Crucial, Micron, Kioxia markalardır. Hem düşük kalite olanlar Hi-Level, PNY, Adata gibi markalar uzak durun.

PNY mi düşük seviye gayet kaliteli marka nesi düşük kalite? Adata ve Hi-Level'e katılırım ama PNY'yi yanlarına koyman hakaret olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…