Çözüldü i5 3470 sisteme Hackintosh kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Aşağıda belirttiğim sisteme Hackintosh kurulabilir mi? Ekran kartı daha yeni bir sürüm için ayak bağı oluyorsa dahili GPU'yu da kullanabilirim. Sistemi çok yormayacak şekilde en güncel hangi sürüm kurulabilir?

HP Compaq Elite 8300 SFF
CPU: Intel i5-3470
GPU: AMD Radeon HD 5450 & HD Graphics 2500
Ses: Realtek ALC221
İnternet: Intel 82579LM Ethernet
SSD & RAM: 870EVO 500GB & 8GB DDR3 1600MHz

Çözüm
Hocam Wi-Fi değil Ethernet. Onu da IntelMausiEthernet kexti ile tanıtabiliyorum sanırsam.
Evet Intel Mausi ile tanıtılabilir. HD 5450 ile native olarak maksimum High Sierra, yama ile Catalina kurabilirsiniz.
HD 2500 ile de native olarak maksimum Big Sur kurabilirsiniz.
Hocam Wi-Fi değil Ethernet. Onu da IntelMausiEthernet kexti ile tanıtabiliyorum sanırsam.
Evet Intel Mausi ile tanıtılabilir. HD 5450 ile native olarak maksimum High Sierra, yama ile Catalina kurabilirsiniz.
HD 2500 ile de native olarak maksimum Big Sur kurabilirsiniz.

Çözüm
Hocam Ivy Bridge için OpenCore Catalina EFI'si bulamadım. Acaba bildiğiniz bir rehber var mı?

Yama ile Catalina kurabilirsiniz.
Hocam son bir sorum var. Bahsettiğiniz yamayı kurdum ancak çalışmadı. Sanırım EFI bölüntümün Windows ile ortak olmasından dolayı. Dual Boot yaptığım için Windowsun EFI'sini kullanıyor macOS. Acaba yamayı manuel olarak kurma imkanım var mı? Veya sorun ne olabilir?

Diskte EFI bölümü oluşturup içine OpenCore'u atın ve yamayı yaparken EFI bölümü olarak o bölümü seçin. Windows üzerinden EFI bölümü oluşturup OpenCore'u oraya atmak için buradakilere bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…