Muhammet Tuna Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 245 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #11 PabIo Escobar dedi: Witcher 3'ü de unutma ve oynamadan hikayesine ufak bir göz gezdir internetten. Witcher evrenini anlamaya çalış. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
PabIo Escobar dedi: Witcher 3'ü de unutma ve oynamadan hikayesine ufak bir göz gezdir internetten. Witcher evrenini anlamaya çalış. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
11berat68 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #12 Mass effect serisi
Muhammet Tuna Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 245 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #13 EmirOzylds dedi: Baştan sona kadar ama 3 güzel ve 2. Genişletmek için tıkla... Sarar gibi duruyor. 11berat68 dedi: Mass Effect serisi. Genişletmek için tıkla... Listeme aldım teşekkürler.
EmirOzylds dedi: Baştan sona kadar ama 3 güzel ve 2. Genişletmek için tıkla... Sarar gibi duruyor. 11berat68 dedi: Mass Effect serisi. Genişletmek için tıkla... Listeme aldım teşekkürler.
EmirOzylds Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 829 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş iş 11 Nisan 2021 #14 Muhammet Tuna dedi: Sarar gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ben şu an 1'i deniyorum ama alt yazı veya yama yok 1'den başlamanızı tavsiye etmem ama 1 de eğlenceli.
Muhammet Tuna dedi: Sarar gibi duruyor. Genişletmek için tıkla... Ben şu an 1'i deniyorum ama alt yazı veya yama yok 1'den başlamanızı tavsiye etmem ama 1 de eğlenceli.
11berat68 Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 99 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Nisan 2021 #15 Muhammet Tuna dedi: Listeme aldım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İlk oyun biraz eski gelebilir fakat diğer iki oyunu efsanedir?
Muhammet Tuna dedi: Listeme aldım teşekkürler. Genişletmek için tıkla... İlk oyun biraz eski gelebilir fakat diğer iki oyunu efsanedir?
Muhammet Tuna Hectopat Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 245 Çözümler 1 11 Nisan 2021 #16 EmirOzylds dedi: Ben şu an 1'i deniyorum ama alt yazı veya yama yok 1'den başlamanızı tavsiye etmem ama 1 de eğlenceli. Genişletmek için tıkla... 1'in bayağı kötü olduğunu duydum. 11berat68 dedi: İlk oyun biraz eski gelebilir fakat diğer iki oyunu efsanedir? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz az önce sıkıntıdan CS1.6'da zombie escape oynuyordum.
EmirOzylds dedi: Ben şu an 1'i deniyorum ama alt yazı veya yama yok 1'den başlamanızı tavsiye etmem ama 1 de eğlenceli. Genişletmek için tıkla... 1'in bayağı kötü olduğunu duydum. 11berat68 dedi: İlk oyun biraz eski gelebilir fakat diğer iki oyunu efsanedir? Genişletmek için tıkla... Sorun olmaz az önce sıkıntıdan CS1.6'da zombie escape oynuyordum.