i5 3470 sisteme Windows 11 kurulur mu?

kadirbey0

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
SSD veya HDD modeli
256 GB
Anakart
1660 Ti
İşlemci
İ5 3470
Windows 10 Pro kullanıyorum. Birkaç güne güncelleme almayacağı söyleniyor ve ben de Windows 11’e yükseltmek istiyorum. İşlemci i5-3470, resmi olarak desteklemediğini söylüyorlar ama gayriresmi olarak yükleyebilirsin diyorlar. Sizce yüklesem sıkıntı olur mu?

Windows 10 Pro kullanıyorum. Birkaç güne güncelleme almayacağı söyleniyor ve ben de Windows 11’e yükseltmek istiyorum. İşlemci i5-3470, resmi olarak desteklemediğini söylüyorlar ama gayriresmi olarak yükleyebilirsin diyorlar. Sizce yüklesem sıkıntı olur mu?
Yavaşlama olabilir.

Windows 10 Pro kullanıyorum. Birkaç güne güncelleme almayacağı söyleniyor ve ben de Windows 11'e yükseltmek istiyorum. İşlemci i5-3470, resmi olarak desteklemediğini söylüyorlar ama gayriresmi olarak yükleyebilirsin diyorlar. Sizce yüklesem sıkıntı olur mu?

Sıkıntı olmaz bende aynı işlemci ile kullandım uzunca bir süre ama Windows 11 yapınca Secure Boot sana oyunlarda sıkıntı çıkarıyor. Örneğin ben FACEIT giremedim hata veriyordu, Valorant'ta hata veriyordu. Bazı konularda sıkıntı çıkarıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı