EmirEfeToy Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 47 1 Temmuz 2022 #1 RAM 8 GB Ekran kartı RX 550 2 GB İşlemci i5 3470 Bu değerler normal mi? Veya daha stabil olması için hangi ayarlarda oynamalıyım? FiveM açabilir miyim bu bilgisayar ile? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2022
Bu değerler normal mi? Veya daha stabil olması için hangi ayarlarda oynamalıyım? FiveM açabilir miyim bu bilgisayar ile? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
O Ozanyalcin973 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 92 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2022 #2 çevrimdışı olarak performans normal ama fivem de cok oyuncu olacağı için droplar yiyebilirsin ama denemekten zarar gelmez Artı 0 Eksi
çevrimdışı olarak performans normal ama fivem de cok oyuncu olacağı için droplar yiyebilirsin ama denemekten zarar gelmez
KS KS EmirEfeToy Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 47 1 Temmuz 2022 #3 Ozanyalcin973 dedi: Çevrimdışı olarak performans normal ama FiveM de cok oyuncu olacağı için droplar yiyebilirsin ama denemekten zarar gelmez Genişletmek için tıkla... Hocam drop yememek için ne yapmalıyım? Artı 0 Eksi
Ozanyalcin973 dedi: Çevrimdışı olarak performans normal ama FiveM de cok oyuncu olacağı için droplar yiyebilirsin ama denemekten zarar gelmez Genişletmek için tıkla... Hocam drop yememek için ne yapmalıyım?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.202 Çözümler 86 1 Temmuz 2022 #4 Normal CPU ve GPU kullanımında anormallik yok. Texture ayarı arttırsan güzel olur diyorum. FiveM için bir şey diyemeyeceğim. Artı 0 Eksi
Normal CPU ve GPU kullanımında anormallik yok. Texture ayarı arttırsan güzel olur diyorum. FiveM için bir şey diyemeyeceğim.
PaşalarGibiDöner Picopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 196 1 Temmuz 2022 #5 EmirEfeToy dedi: Bu değerler normal mi? Veya daha stabil olması için hangi ayarlarda oynamalıyım? FiveM açabilir miyim bu bilgisayar ile? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GTA online optimizasyon özürlüsü. Ayar kıssanız bile takılma olabiliyor. FiveM'i bilemem. Artı 0 Eksi
EmirEfeToy dedi: Bu değerler normal mi? Veya daha stabil olması için hangi ayarlarda oynamalıyım? FiveM açabilir miyim bu bilgisayar ile? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... GTA online optimizasyon özürlüsü. Ayar kıssanız bile takılma olabiliyor. FiveM'i bilemem.
KS KS EmirEfeToy Hectopat Katılım 5 Aralık 2019 Mesajlar 47 1 Temmuz 2022 #6 PaşalarGibiDöner dedi: GTA Online optimizasyon özürlüsü. Ayar kıssanız bile takılma olabiliyor. FiveM'i bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam drop yiyorum FiveM'de hangi ayarları yapmalıyım? Artı 0 Eksi
PaşalarGibiDöner dedi: GTA Online optimizasyon özürlüsü. Ayar kıssanız bile takılma olabiliyor. FiveM'i bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam drop yiyorum FiveM'de hangi ayarları yapmalıyım?
PaşalarGibiDöner Picopat Katılım 29 Haziran 2022 Mesajlar 196 1 Temmuz 2022 #7 EmirEfeToy dedi: Hocam drop yiyorum FiveM'de hangi ayarları yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hiç fiveM oynamadığım için bilmiyorum. Artı 0 Eksi
EmirEfeToy dedi: Hocam drop yiyorum FiveM'de hangi ayarları yapmalıyım? Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi hiç fiveM oynamadığım için bilmiyorum.