yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 1 Aralık 2021 #1 Ben uzun zamandır bazı oyunlarda donma sorunu yaşıyorum Memtest ile RAM'lerimi az önce test ettim, RAM'lerde sorun yokmuş. Bir de OCCT testi yaptım. Bir bakabilir misiniz, sorun var mı? Eğer yoksa HDD ile PSU'dan şüpheleniyorum. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 124,6 KB · Görüntüleme: 53 fd.PNG 46,9 KB · Görüntüleme: 67
Ben uzun zamandır bazı oyunlarda donma sorunu yaşıyorum Memtest ile RAM'lerimi az önce test ettim, RAM'lerde sorun yokmuş. Bir de OCCT testi yaptım. Bir bakabilir misiniz, sorun var mı? Eğer yoksa HDD ile PSU'dan şüpheleniyorum.
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 1 Aralık 2021 #3 starmercy dedi: Ekran karti nedir hocam. Genişletmek için tıkla... RX 560.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 1 Aralık 2021 #4 Sisteminin tamamını ve sorun yaşadığın oyunları belirt.
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 1 Aralık 2021 #5 Walter H. White dedi: Sisteminin tamamını ve sorun yaşadığın oyunları belirt. Genişletmek için tıkla... Fh 5 FH4 de ara sıra takılmalar oluyor GTA 5 FiveM çok kasıyor. @Walter H. White OCCT testinde bir sorun var mı peki eğer yoksa HDD'yi değiştirip deneyeceğim.
Walter H. White dedi: Sisteminin tamamını ve sorun yaşadığın oyunları belirt. Genişletmek için tıkla... Fh 5 FH4 de ara sıra takılmalar oluyor GTA 5 FiveM çok kasıyor. @Walter H. White OCCT testinde bir sorun var mı peki eğer yoksa HDD'yi değiştirip deneyeceğim.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 1 Aralık 2021 #6 OCCT testinde bir sorun görünmüyor, ancak emin olmak için en az 15 dakika boyunca testi çalıştır. Sisteminde ne kadar bellek var ve bellek tek kanal mı? Ayrıca HD Tune aracılığı ile sabit diskinde bozuk sektör taraması yap.
OCCT testinde bir sorun görünmüyor, ancak emin olmak için en az 15 dakika boyunca testi çalıştır. Sisteminde ne kadar bellek var ve bellek tek kanal mı? Ayrıca HD Tune aracılığı ile sabit diskinde bozuk sektör taraması yap.
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 1 Aralık 2021 #7 Walter H. White dedi: OCCT testinde bir sorun görünmüyor, ancak emin olmak için en az 15 dakika boyunca testi çalıştır. Sisteminde ne kadar bellek var ve bellek tek kanal mı? Ayrıca HD Tune aracılığı ile sabit diskinde bozuk sektör taraması yap. Genişletmek için tıkla... 30 dk yaptım hocam. Walter H. White dedi: OCCT testinde bir sorun görünmüyor, ancak emin olmak için en az 15 dakika boyunca testi çalıştır. Sisteminde ne kadar bellek var ve bellek tek kanal mı? Ayrıca HD Tune aracılığı ile sabit diskinde bozuk sektör taraması yap. Genişletmek için tıkla... @Walter H. White Bu da HDD. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 369,6 KB · Görüntüleme: 44 fd.PNG 46,9 KB · Görüntüleme: 50
Walter H. White dedi: OCCT testinde bir sorun görünmüyor, ancak emin olmak için en az 15 dakika boyunca testi çalıştır. Sisteminde ne kadar bellek var ve bellek tek kanal mı? Ayrıca HD Tune aracılığı ile sabit diskinde bozuk sektör taraması yap. Genişletmek için tıkla... 30 dk yaptım hocam. Walter H. White dedi: OCCT testinde bir sorun görünmüyor, ancak emin olmak için en az 15 dakika boyunca testi çalıştır. Sisteminde ne kadar bellek var ve bellek tek kanal mı? Ayrıca HD Tune aracılığı ile sabit diskinde bozuk sektör taraması yap. Genişletmek için tıkla... @Walter H. White Bu da HDD.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 1 Aralık 2021 #8 Sabit disk için eklediğin görüntü bozuk sektör taraması değil, performans testi. Bozuk sektör taramasını HD Tune'daki "Health" kısmından yapmalısn.
Sabit disk için eklediğin görüntü bozuk sektör taraması değil, performans testi. Bozuk sektör taramasını HD Tune'daki "Health" kısmından yapmalısn.
yusufcan1636 Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 2.775 Çözümler 12 Yer BURSA 2 Aralık 2021 #9 Walter H. White dedi: Sabit disk için eklediğin görüntü bozuk sektör taraması değil, performans testi. Bozuk sektör taramasını HD Tune'daki "health" kısmından yapmalısn. Genişletmek için tıkla... Onda yepsi yeşil oluyor ben performansı çok dalgalı olduğundan atayım dedim.
Walter H. White dedi: Sabit disk için eklediğin görüntü bozuk sektör taraması değil, performans testi. Bozuk sektör taramasını HD Tune'daki "health" kısmından yapmalısn. Genişletmek için tıkla... Onda yepsi yeşil oluyor ben performansı çok dalgalı olduğundan atayım dedim.
Walter H. White Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2018 Mesajlar 7.302 Makaleler 23 Çözümler 20 2 Aralık 2021 #10 yusufcan1636 dedi: Onda hepsi yeşil oluyor. Genişletmek için tıkla... O zaman problem yok.