Bu bilgisayara 1500-20002 TL yatırmak bence çok mantıklı değil. O bütçeye 1500 TL ekleyip üzerine bu bilgisayarı satıp 3100'lü 1650 Super 16 GB RAM yeni bir bilgisayar kurabilirsiniz. Ama bütçeniz yoksa bunlara bakabilirsiniz. Bir de 8 GB RAM ilavesi yapabilirsiniz.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
Biostar Amd Radeon Rx560 4gb (dual Cooling) 128bit Gddr5 (dx12) P arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
rx560 almam hocam sağolun.. ve ayrıca bu pc yi satmayı düşünmüyorum çünkü çok hızlı çalışyor tık ses yok yani aşırı memnunum psu yuda gerekirse değiştiririm bu pc ye uyacak en güzel en güçlü ekran kartını arıyorum teşekkürler
RX560 almam hocam sağ olun. Ve ayrıca bu PC'yi satmayı düşünmüyorum çünkü çok hızlı çalışyor tık ses yok yani aşırı memnunum PSU yuda gerekirse değiştiririm bu PC'ye uyacak en güzel en güçlü ekran kartını arıyorum teşekkürler.
1650 Super bu işlemci için fazla gelecektir. Alabilirsiniz ama ekran kartının tüm potansiyelini kullanamayacaksınız. Kullanamadığınız bir kısmada fazla para vermiş olacaksınız.
1650 Super bu işlemci için fazla gelecektir. Alabilirsiniz ama ekran kartının tüm potansiyelini kullanamayacaksınız. Kullanamadığınız bir kısmada fazla para vermiş olacaksınız.