i5 3470 uyumlu anakart önerisi

kavun92

Femtopat
Daha fazla  
RX570 4 GB, i5 3470, 8 GB 1600MHz DDR3 sistemim var. Anakartım MSI H61M-P21. Denedim, görüntü alamadım. Eski sistemimde aynı anakart i3 2100 HD5670 4 GB RAM vardı, görüntü alıyordum. Velhasıl-ı kelam sistemime uygun anakart önerisi alabilir miyim? Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle teşekkür ederim tavsiyen için ama şuan ki anakartımda lga 1155. Yoksa işlemci uyumlu olmaz. Benim problemim galiba ekran kartı&anakart eşleşmesinde gddr5 yuva olarak destekli fakat gücümü artık yetmiyor bilemiyorum. Ekipmanların hepsi çalışır sağlam durumda, ekipmanlar birleşince görüntü gelmiyor.

Öyle bir şey yok. Ekran kartının GDDR5'i ile anakartın hiçbir alakası yok. RX 570'i bağladığına emin misin monitöre? Ekran kartının GDDR5'i, içindeki VRAM hızı. Ekran kartı ve anakart uyumluluğu için PCI Express slotu olmalı ve bu da her anakartta var.

Öyle bir şey yok. Ekran kartının GDDR5'i ile anakartın hiçbir alakası yok. RX 570'i bağladığına emin misin monitöre? Ekran kartının GDDR5'i, içindeki VRAM hızı. Ekran kartı ve anakart uyumluluğu için PCI Express slotu olmalı ve bu da her anakartta var.
Ekran kartı takılı olduğuna eminim, olmasa bile işlemciden de görüntü alamıyorum onu denedim, tanıdık birinden pegatron ıpxsb anakart alıcam onunla denicem. Sadece 10 gün önce sağlam çalışan anakart şimdi neden böyle yapıyor ona şaşkınım, tüm oklar anakartı gösteriyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı