İşlemciniz arkadaşların bahsettiği kartları besler mi o konuda fikir sahibi değilim. Ancak elimde 1050 Ti kart var. Elimdeki 1050 Ti kartı satıp yükseltmeyi düşünüyorum artık. Bana yetersiz geliyor. Fifa 20, CS GO, LOL, Gta 5 gibi oyunlarda kesinlikle sıkıntı yok. Ancak söz konusu güncel oyunlar olduğunda çok büyük FPS kayıplarıyla karşılaşıyorsunuz. Örneğin Red Dead Redemption 2'yi kurdum. Ultra ayarlarda aldığım FPS 15-20 arasıydı. Ayarları ortalamanın biraz altına düşürdüğümde 30-40 FPS'ye yükselmeye başladı. Bu kartı satın alıp güncel oyunları oynamayı düşünüyorsanız görüntü kalitesinden kesinlikle taviz vermeniz gerekiyor. Bu seferde işlemcinin yükü artıyor. İşlemci çok güçlü değilse görüntü kalitesini düşürmekte fayda etmiyor. Benim bilgisayardaki işlemci i7-3770k. Ultra ayarlarda işlemci kullanımı ortalama %50 iken, görüntü kalitesini düşürdüğümde %80 - 90 arasına çıktı. 1050 Ti satın almadan önce YouTube'daki bütün FPS test videolarını izlemenizi öneririm. Ancak izlediğiniz videolar güncel olursa iyi olur. Oyun motoru değişen oyunlar vb. var. Bu nedenle aynı oyunda 3 sene önce aynı kartla alınan FPS değeri bugün alınamayabiliyor.