i5 3470 ve GT 1030 bilgisayar daha ne kadar dayanır?

LawbringerGaming

Hectopat
Daha fazla  
Eski bilgisayarını kullanmadığım için satıyorum. Monitör, klavye, fare ve kasa ile 4250 TL ilana koydum. 2014 yılında Vatan'dan alınmıştı ve 2020'de RAM (8 GB almıştım ve 2 GB bende vardı 10GB), ekran kartı yükselttim (GT1030). Bilgisayarı sadece oyun için kullanmıştım. CS:GO, Valorant, PUBG Mobile ve GTA 5 Online oynamıştım. Kasa içi ise görsellere koydum. Sizce kaç sene daha dayanır? Ona göre ilandan kaldıracağım, alan kişinin elinde kalmasın.

Sistem:
i5 3470.
GT 1030.
10GB RAM 1333 MHz.

Dosya Ekleri

• IMG_20230805_122426.jpg
    IMG_20230805_122426.jpg
    132,1 KB · Görüntüleme: 47
Son düzenleyen: Moderatör:
Eski bilgisayarını kullanmadığım için satıyorum. Monitör, klavye, fare ve kasa ile 4250 TL ilana koydum. 2014 yılında Vatan'dan alınmıştı ve 2020'de RAM (8 GB almıştım ve 2 GB bende vardı 10GB), ekran kartı yükselttim (GT1030). Bilgisayarı sadece oyun için kullanmıştım. CS:GO, Valorant, PUBG Mobile ve GTA 5 Online oynamıştım. Kasa içi ise görsellere koydum. Sizce kaç sene daha dayanır? Ona göre ilandan kaldıracağım, alan kişinin elinde kalmasın.

Sistem:
i5 3470.
GT 1030.
10GB RAM 1333 MHz.
Hocam kullanıma bağlı LoL gibi oyunlar oynanacaksa bilgisayarda kullanılır fakat başka bir şey yapılmaz fiyatını piyasasına göre belirlerseniz alan kişinin elinde kalıp kalmaması bir şey ifade etmez eğer alan kişi anlamıyorsa bu işlerden bilgilendirin satmadan önce içiniz rahat etsin.

Yani sat ama o fiyat fazla sanki, 250- 300 lira kır bir fakir sevinsin. kimisinin hiç bilgisayarı yok 3 kuruşu bir araya getirip bir şeyler yapmak istiyor. Öyle birini bul ver. Ama dikkat et al-satcılara mal kaptırma ölü fiyata verip.

Hocam kullanıma bağlı LoL gibi oyunlar oynanacaksa bilgisayarda kullanılır fakat başka bir şey yapılmaz fiyatını piyasasına göre belirlerseniz alan kişinin elinde kalıp kalmaması bir şey ifade etmez eğer alan kişi anlamıyorsa bu işlerden bilgilendirin satmadan önce içiniz rahat etsin
Hocam, arkadaşın oynayacağı oyunlar: Lol, CSGO, GTA 5 story ve online, PES 21-22, FIFA 21-22 bunlarmış. Arkadaşa anlattım her şeyi zaten kendisine kalmış almak veya almamak o zaman. Teşekürler.
Parçalarda arıza yoksa neden elinde kalsın? Sonuçta alan kişi de fiyatına ve özelliklerine göre alıyor bilgisayarı.
Arıza yok, yine de tedirgin oldum. 10 yıl geçmiş aradan. Teşekkürler.

Yani sat ama o fiyat fazla sanki, 250- 300 lira kır bir fakir sevinsin. kimisinin hiç bilgisayarı yok 3 kuruşu bir araya getirip bir şeyler yapmak istiyor. Öyle birini bul ver. Ama dikkat et al-satcılara mal kaptırma ölü fiyata verip.
Hocam, babam 4000'den aşağı koyma dedi :D
Koyduğum fiyat bence ucuz çünkü daha kötüleri (RGB fan olması sayesinde galiba) daha pahalı :/
Zaten biri çıktı, al-sat biri gibi de durmuyor, pazarlık da istemedi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı