i5 3470 ve GT 1030 sistemde darboğaz

kurtomerdfd01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Bilgisayarımda GT730 4 GB kullanırken bağlı oyunlarda problem yaşadım ve ekran kartını ASUS GT1030 2 GB alarak yükseltim ve GTA 5 ETS 2
Ve diğer oyunlarda işlemci Full kullanıyor ama ekran kartı hep düşükte kalıyor ve darboğaz oluyor. Drop yiyorum. Sizce ne yapmalıyım? Hangi parçayı yenilemeliyim veya düzeltmeliyim?
Sistem
i5 3470
8 GB 4+4 1666MHz
ASUS Phoenix GT1030 2 GB
128 GB SSD
1 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'i 16 yapsanız biraz daha rahatlama olur.
Bir de ekran kartına uygun oyun ayarları yapınız.

RAM'i 16 yapsanız biraz daha rahatlama olur.
Bir de ekran kartına uygun oyun ayarları yapınız.
Ram 1333 mhz imiş düzeltiyorum çoğu yerde araştırdım darbogaz yapmaz diyorlar i5 ve gt1030 a ama bende darbogaz var anlamadım

O işlemci o ekran kartına yeterli.
Siz RAM'i 16 GB yaparsanız biraz daha rahatlama olur diyorum.
Eğer anakartta 2 tane RAM slotu varsa 4'lüğün birini söküp yerine 8 GB takarsanız 12 GB olur yine faydasını görürsünüz.

Bahsettiğiniz oyunları hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Antialiasing açık mı? Çözünürlük nedir?

Bahsettiğiniz oyunları hangi ayarlarda oynuyorsunuz? Antialiasing açık mı? Çözünürlük nedir?
gta 5 i orta ayarda kullanıyorum yükü ekran kartına veriyorum sıkıntı olmuyor ama diğer türlü oyunlarda gameloop pugb ets2 gibi oyunlarda olmuyor çözünürlük 1366x768

kesin sonuç olurmu bütçeyi ona göre ayarlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…