Hocam sen bu arkadaşların dediğine bakma bende aynı kasa var bayağı uzun bir süredir kullanıyorum herhangi bir donma kasma yaşamadım bilgisayarcıya overclock yaptırdım GT 740 ve i5 3470i bir de iyi bir soğutma sistemi ayarladım Valorant'ta aldığım FPS minimum 200 maksimum 350 civarlarında CS:GO 150-200 GTA 5 720p Low 120'yi gördüm Forza Horizon 4 de ise 45 FPS civarı alıyorum bazı arkadaşlar sorun yaşadı diye bu Izoly sistemler kötüleniyor işlemcisinin nesiline bakma o zaten istediğinde değiştirebileceğin bir şey bu fiyata böyle bir sistem bulamazsın APU sistemlere bakma ileride çıkan oyunların çoğunu oynayamazsın Izoly kötü diyen arkadaşlara sesleniyorum arkadaşlar aynısı bende kullanıyorum çok uzun bir süredir herhangi bir donma kasma vb. bir sorun yaşamadım aksine çok da memnunum fiyatına göre. PSU patlaması vb. o konular uçak kazası gibi düşün çok zor çok nadir bir şekilde oluyor ve her PSU patlayabilir ki öyle bir durumda sistem kendisini oto kapatır ve zarar gelmez.
https://www.hepsiburada.com/izoly-k...li-oyuncu-masaustu-bilgisayar-pm-HB00000SWRMU bende bu var hocam.
Eki Görüntüle 1787245
Eki Görüntüle 1848759