i5 3470 ve GT1030 sistem alınır mı?

FuRkanoKçu

Picopat
Yer
Annemin Karnı
Daha fazla  
İnternetten baktığım bir ürün var, %19 indirime girmiş. Sizce alınır mı? Monitör dahil. Link burada. Bir tane daha link ekledim. Gözüme takıldı :)

Ekran Alıntısı1.PNG

resim_2021-08-03_221637.png

Hayır bu sisteme bu para verilmez Turbox hele ki hiç alınmaz yanaşmayın sakın yanaşmayın! Yanaşmayın! Yanaşmayın!

İnternetten baktığım bir ürün var, %19 indirime girmiş. Sizce alınır mı? Monitör dahil. Link burada. Bir tane daha link ekledim. Gözüme takıldı :)

Eki Görüntüle 1127210

Eki Görüntüle 1127218

Turbox ürünler önermiyoruz GT 1030 sistem için 4K çok zaten indirim bekleyebilirsiniz bence.

Eki Görüntüle 1127210

Eki Görüntüle 1127218
Yaptığın en büyük hatayı yaparsın aman sakın almayın.

Eki Görüntüle 1127210

Eki Görüntüle 1127218
O paraya daha iyi sistemler var onlardan bakın, APU sistem bile bundan performanslıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı