i5 3470 ve GT1030 sistem alınır mı?

Sipariş ettiğiniz özelliklerde bilgisayarın gelmeme ihtimali var, parçalar eski. O fiyata yeni nesil sıfır sistem alırsınız.

Teknobiyotik eskiden PSU ve SSD gibi parçaları sorunlu vermiyor muydu? Şimdi bir sisteme bakayım dedim hangisinden batıyor diye, hepsini kaliteli koymuş. Ben mi yanlış hatırlıyorum yoksa kendilerini mi değiştirdiler?

Hocam bununla hangi oyunlarda kaç FPS alırım bir video varsa gönderir misiniz veya tahmininiz varsa söyler misiniz ben genellikle Valorant oynayacağımda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam bununla hangi oyunlarda kaç FPS alırım bir video varsa gönderir misiniz veya tahmininiz varsa söyler misiniz ben genellikle Valorant oynayacağımda.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…