i5 3470 ve GTX 1050 Ti Darboğaz Yapar mı?

Karager

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir başlıktaki sorumu, bir de GTX 1050 Ti 16GB RAM İ5 3470 Ghost Recon Wildlandsi kaldırır mı?

Bütçe varsa RX 480 yada GTX 1060 alınabilir. 2K monitörün varsa bütçende varsa GTX1070 alıp 2K da darboğazsız kullanabilirsin.

i5 3470'e RX 480 veya 1060 modellerinden birini takarsan işlemciye yüklenen oyunlarda darboğaz yapar.
Örneğin; Battlefield 1.

Araştırıp yorum yapıyorum ben. Bak bunun abisi bile darboğaz yapıyor o önerdiğin kartlar ile.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
@SideWinder Adam fena oynuyor yalnız.

Darboğazı sıfıra indirmek için eski nesil veya düşük performanslı bir GPU önermek bana mantıksız gelir. İ5 3470 ile arkadaş tatmin edici performansı her halükarda alacaktır.

Darboğazı sıfıra indirmek için eski nesil veya düşük performanslı bir GPU önermek bana mantıksız gelir. İ5 3470 ile arkadaş tatmin edici performansı her halükarda alacaktır.
Elbette mantıksız ama bunu göz önünde bulundurup öyle alsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…