OguzcannEkiz Hectopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 115 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #21 Silinen üye dedi: Çok fazla heyecanlandın bakıyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur
B Bilal Sert Hectopat Katılım 5 Eylül 2014 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #22 Silinen üye dedi: Windows 7 Bal gibi en iyisi. Win8.1 hızlı açılıyor diye onu kurmam. Win8.1'in yüzünden ekran kartımın driverini kuramadım. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG Tytan G30 İncelemesi - Technopat Videoyu, 10 ila 15 dk arası izlersen arkadaşım neden Windows 8 önerdiğimizi anlayacaksın.
Silinen üye dedi: Windows 7 Bal gibi en iyisi. Win8.1 hızlı açılıyor diye onu kurmam. Win8.1'in yüzünden ekran kartımın driverini kuramadım. Genişletmek için tıkla... ASUS ROG Tytan G30 İncelemesi - Technopat Videoyu, 10 ila 15 dk arası izlersen arkadaşım neden Windows 8 önerdiğimizi anlayacaksın.
nutsSincapı Hectopat Katılım 9 Ağustos 2014 Mesajlar 512 14 Eylül 2014 #23 Silinen üye dedi: Windows 7 Bal gibi en iyisi. Win8.1 hızlı açılıyor diye onu kurmam. Win8.1'in yüzünden ekran kartımın driverini kuramadım. Genişletmek için tıkla... SADECE HIZLI MI AÇILIYOR ? Benim size söyleyecek bir şeyim kalmamış. Ayrıca ekran kartı driverını da kuramamanız sizin acemiliğinizdendir.
Silinen üye dedi: Windows 7 Bal gibi en iyisi. Win8.1 hızlı açılıyor diye onu kurmam. Win8.1'in yüzünden ekran kartımın driverini kuramadım. Genişletmek için tıkla... SADECE HIZLI MI AÇILIYOR ? Benim size söyleyecek bir şeyim kalmamış. Ayrıca ekran kartı driverını da kuramamanız sizin acemiliğinizdendir.