i5 3470 ve R7 240 sistem GTA 5 performansı nasıl olur?

K A İ S E R

Megapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilişim Okuyor
Merhaba abilerim kardeşlerim, benim bir sorum var. Daha önce GTA 5'i korsan olarak indirmiştim ve şehir içinde gereğinden fazla drop yiyordum. GTA 5'in Steam sayfasında sistem özellikleri bu şekilde:
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
  • İşlemci: Intel Core 2 Dört Çekirdekli İşlemci Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Dört Çekirdekli İşlemci (4 CPUs) @ 2.5GHz
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
  • Depolama: 72 GB
Benim sistemim:
  • İşlemci: i5 3470 3.20 GHz
  • RAM: 4 GB
  • Ekran Kartı: Radeon R7 240 2 GB
Ben oyunu orijinal olarak almak istiyorum kutulu bir şekilde sizce korsanda olduğu gibi drop yer miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununuzun sebebi donanımsal gibi. FPS düşmesinin başlıca sebebi RAM gibi gözüküyor. GTA 5 için minimum 8 GB RAM olmalı. 4 GB RAM ile de oyun açılıyor ancak takılma sorunları yaşanıyor. Ben de yaşamıştım. 8 GB RAM'e yükselterek bu sorunu aşmıştım. Grafik ayarları ise düşükte oynanabilir ancak. Grafik ayarları yeterli olursa RAM'inizi 6 veya mümkünse 8 GB yaparak oyunu rahat bir şekilde oynayabilirsiniz. Ancak grafikleri yükseltmek için de ekran kartını değiştirmeniz gerekecek. R7 240 biraz düşük bir ekran kartı.

Peki Bu Sisteme önerebileceğin oyunlar varmı maddi durumum pek olmadığı için ram alamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…