i5 3470 ve R7 265 sistem FPS düşmesi

khanLaNNz

Decapat
Daha fazla  
Lafı fazla uzatmadan 2 gün önce arkadaşlarımla kararlaştırıp oyun oynayacaktık onları beklerken 1 maç attım. Bu oyunda her hangi bir FPS sorunu yoktu fakat arkadaşlarımla girdiğim oyunda FPS değerlerim 40-50-60 arasında geziyordu ve droplar çok fazlaydı. Daha önce böyle bir sorun yaşamıştım ama nasıl düzelttiğimi hatırlamıyorum. Birkaç arkadaşımla görüştüğümde bazılarında benim yaşadığım sorunların benzeriyle karşılaşmışlar. Performans kaybımın nedenleri ne olabilir?
  • i5 3470 3.20 GHz
  • AMD r7 265 GPU
  • 12 GB RAM
  • 2 TB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Lafı fazla uzatmadan 2 gün önce arkadaşlarımla kararlaştırıp oyun oynayacaktık onları beklerken 1 maç attım. Bu oyunda her hangi bir FPS sorunu yoktu fakat arkadaşlarımla girdiğim oyunda FPS değerlerim 40-50-60 arasında geziyordu ve droplar çok fazlaydı. Daha önce böyle bir sorun yaşamıştım ama nasıl düzelttiğimi hatırlamıyorum. Birkaç arkadaşımla görüştüğümde bazılarında benim yaşadığım sorunların benzeriyle karşılaşmışlar. Performans kaybımın nedenleri ne olabilir?
  • i5 3470 3.20 GHz
  • AMD r7 265 GPU
  • 12 GB RAM
  • 2 TB HDD
Harddisk'i kaça ayırdınız, çok mu böldünüz yoksa sadece C-D biçiminde mi?

İlk başta LOL de karşılaştım sonra CSGO da denedim ondada aynı sorun vardı R6 yada PUBG güncel olmadığı için deneyemedim
MSI uygulamasını nasıl kullanılacağını bilmiyorum rastgele biraz kurcaladım ama bir değişiklik farketmemiştim
Isı değerlerini kontrol ettiniz mi?
Msi afterburner ile sıcaklık değerlerini kontrol ediniz.

Dosya Ekleri

• Screenshot_19.png
    Screenshot_19.png
    11,5 KB · Görüntüleme: 47
  • Screenshot_20.png
    Screenshot_20.png
    129,5 KB · Görüntüleme: 49
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı