i5 3470 ve RTX 2060 darboğaz yapar mı?

Hocam işlemci öneririniz var mı yeni nesil ucuz.

Bütçenizi belirtirseniz daha iyi olur. Sonuçta işlemci değiştirirken anakart ve RAM değiştirmeniz de gerekecek.

Hocam işlemci öneririniz var mı yeni nesil ucuz
Hocam aynı durumdayız. Anakartımızın soketi yeni işlemcilerle uyumsuz. (LGA 1151)Bu yüzden önersem bile adamlar en az 1500-2000 lira para istiyor 2. elleri için (Onlar da dandirik işlemciler 2060'dan sonrasını beslemiyor.). Ben bu yüzden A320 + Ryzen 5 3600 kombosu yapmaya karar verdim. Çünkü AMD İntel gibi soket değiştirip durmuyor ve 2. el alacağın çöp intel yerine aynı paranın bir miktar üstünde AMD olarak anakart ve işlemci rahat alırsın. Neyse, 2. el olarak topluyorum, 2400 liraya hallettim işi. Eski işlemcim ve anakartımı satarak da 700 liraya AM4'e geçiş yapmış olacağım. Aynısını öneriyorum lakin B450 daha iyi olur. Sonra zaten RTX 3060 Ti'ye kadar takarsınız darboğazsız.

İşlemci öneririniz var mı?

Bütçem icin 5 k elran kartı geri kalan 3 k işlemciye ayırabilirm.

İkinci elden 10400F / H410 ikilisi yapılabilir. RAM olarak da şimdilik 8 alırsınız bütçenizi toparladığınızda bir 8 daha alıp 16 yaparsınız. Ryzen 5 3600 yerine alternatif olarak düşünebilirsiniz performansları neredeyse aynı, hatta 10400F oyunlarda biraz daha önde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…