i5 3470 ve RX 550 için PSU önerisi

Eiesenhower

Hectopat
Yer
İstanbul
Yeni islemci alacağım ikinci el, ASUS RX 550 4 GB aldım ama sistemde darboğaz var. Şu an 250W PSU var. Yeni bir PSU alacağım. Önerileriniz nedir, kaç Watt almalıyım? Max fiyat mümkünse 500 TL geçmemeli.

i5 3470.
ASUS RX550.
ECS H61H2-MV.
2x4GB 1333 MHz RAM.

Ekran kartında minik bir overclock ile kullanıyorum birazcık arttırdığımda gücü yetmiyor ve sistemi yeniden başlatıyor sallamaktan kastım bu. Güvenilir olmadığını zaten belirttim ama o fiyat bandında düzgün bir şey bulman zaten zor.

Bütçeyi arttırma şansınız var mı? İkinci el olur mu?

Buna katılıyorum benim attığım çok güvenilir değil ne zaman ne yapacağı belli olmaz bende sorun çıkartmamış olması sende çıkartmayacağı anlamına gelmiyor maalesef. Her 3 4 ayda bir içini açıp en ince noktasına kadar temizliğini yapıyorum sorun yaşamamak için maalesef. O bütçe ile birazcık zor düzgün bir şey bulmak. Ya da arkadaşımızın dediği gibi 2. ele yönelmen gerekecek.

Hocam 750 w cok değil mi ben daha çok 400W-500W arıyordum ama. Gereksiz masraf olir benim için ikinci el de önerebileceginiz markalar nedir

Hocam 750 w cok değil mi ben daha çok 400W-500W arıyordum ama. Gereksiz masraf olir benim için ikinci el de önerebileceginiz markalar nedir
Fiyatı uygun, 500W sağlam bir PSU bile zor bulunuyor o paraya, param güvende ile test ederek alın. Marka değil model önemli. Bu bütçede Performance GD 750 oldukça iyidir. Test etmeden almayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…