Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 14 Ocak 2022 #1 Ekran kartı Rx550 İşlemci i5 3470 Merhaba arkadaşlar, CS:GO, Valorant gibi FPS oyunlarında 100 FPS ve altını görünce kasma hissi oluşuyor çözümünü bulamadım, yardımcı olacak arkadaşlar var mı? ( monitör 144 Hz, FreeSync aktif) Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ocak 2022
Merhaba arkadaşlar, CS:GO, Valorant gibi FPS oyunlarında 100 FPS ve altını görünce kasma hissi oluşuyor çözümünü bulamadım, yardımcı olacak arkadaşlar var mı? ( monitör 144 Hz, FreeSync aktif)
glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 14 Ocak 2022 #2 Izoly-Turbox kokusu geliyor bana.
Best of the spaydi Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 538 Çözümler 2 14 Ocak 2022 #3 glikojen dedi: Izoly-Turbox kokusu geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Yok reis sadece islemcim düşük baya oldu toplayalı sistem ve bütçem bu islemciye yetmişti glikojen dedi: Zaten biraz gezdim ve sorunun genel olduğunu anladım ama net bir çözümü yok galiba Genişletmek için tıkla...
glikojen dedi: Izoly-Turbox kokusu geliyor bana. Genişletmek için tıkla... Yok reis sadece islemcim düşük baya oldu toplayalı sistem ve bütçem bu islemciye yetmişti glikojen dedi: Zaten biraz gezdim ve sorunun genel olduğunu anladım ama net bir çözümü yok galiba Genişletmek için tıkla...