i5 3470 ve RX 560 sistem ısınma sorunu

MD_Optional

Hectopat
Oyunda fazla CPU kullanımı alıyorum, ekran kartının orası fazla ısınmış oluyor, 15 dakika oynuyorum bakıyorum ısınmış. Güç kaynağı 300W idi herhalde. Bilgisayarı alırken adam termal macunları da yenilemişti. FPS açısından bir sıkıntı yok, CS:GO'da +250-350 FPS alıyorum.
  • Ekran kartı RX560 4 GB
  • RAM DDR3 8 GB 1600 MHz
  • i5 3470 3.20 GHz
  • H61 Anakart veya Foxconn 2ABF (CPU-Z'de öyle görünüyor)
  • 500 GB HDD

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundayken MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerine bakın ve konuya ekleyin. Elinize gelen ısıdan biz bir yorum çıkartamıyoruz maalesef.

Oyunda fazla CPU kullanımı alıyorum, ekran kartının orası fazla ısınmış oluyor, 15 dakika oynuyorum bakıyorum ısınmış. Güç kaynağı 300W idi herhalde. Bilgisayarı alırken adam termal macunları da yenilemişti. FPS açısından bir sıkıntı yok, CS:GO'da +250-350 FPS alıyorum.
  • Ekran kartı RX560 4 GB
  • RAM DDR3 8 GB 1600 MHz
  • i5 3470 3.20 GHz
  • H61 Anakart veya Foxconn 2ABF (CPU-Z'de öyle görünüyor)
  • 500 GB HDD
Kasam açıkken ekran kartına dokunmuştum, baya sıcaktı Aıda64 ile değerlere bakınca 35 derece idi. Aıda64 ile ısı değerlerini paylaşırsanız daha yardımcı olabiliriz.

Oyundayken MSI Afterburner ile sıcaklık değerlerine bakın ve konuya ekleyin. Elinize gelen ısıdan biz bir yorum çıkartamıyoruz maalesef.
Değerleri sıfır çalıştıramıyorum.
Kasam açıkken ekran kartına dokunmuştum, baya sıcaktı Aıda64 ile değerlere bakınca 35 derece idi. Aıda64 ile ısı değerlerini paylaşırsanız daha yardımcı olabiliriz.
Oyundayken çok ısınıyor oyunda değilken düşük.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı