i5 3550 Sistemde güç düğmesi bazen tepki vermiyor

Katılım
30 Mart 2014
Mesajlar
1.470
Çözümler
2
Yer
Amasya
Merhaba arkadaşlar, dün bilgisayarın açma tuşuna bastığımda hiçbir şekilde tepki vermedi. Bayağı uğraştım, çözüme ulaşamadım. Daha sonra içinde ki tüm kabloları söktüm ve geri taktım düzeldi. Bu gün yine aynı sorun var. Neden böyle yapıyor olabilir?

Windows 10 son sürüm.
i5 3550.
8 GB RAM.
RX570.
650W Seasonic bronz.
 
Sistemi anakartın pinlerini kısa devre yaparak açmayı denediniz mi? Belki düğmede sorun vardır.

Denemedim ama düğmelerde sıkıntı olduğunu düşünmüyorum çünkü en son düğmeden açtım. Ama şimdi yine aynı basıyorum tepki yok.
Sistemi anakartın pinlerini kısa devre yaparak çalıştırmayı denediniz mi? Belki düğmede sorun vardır.
Bios piliyle alakası olabilir mi çünkü benim bios pilim bitik durumda şuan.
Sistemi anakartın pinlerini kısa devre yaparak çalıştırmayı denediniz mi? Belki düğmede sorun vardır.

Pinlerden çalıştırdım ama bunu hep böyle mi çalıştırcaz?
Sorunu çözdüm, bios pili değiştirdim, reset SW ve power SW yerlerini değiştirdim. Reset tuşundan açıyorum bilgisayarı.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı