H haldunercan Megapat Katılım 7 Nisan 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2015 #1 1 hafta içinde vatan bilgisayardan GTX 960 model ekran kartını almayı düşünüyorum. İşlemcim İ5-3550 3.5 GHZ Ana kartım ASRock H77 Pro4/MVP Güç kaynağım Aerocool VP-550W Sizce sıkıntı yaşar mıyım?
1 hafta içinde vatan bilgisayardan GTX 960 model ekran kartını almayı düşünüyorum. İşlemcim İ5-3550 3.5 GHZ Ana kartım ASRock H77 Pro4/MVP Güç kaynağım Aerocool VP-550W Sizce sıkıntı yaşar mıyım?
Göksel Gündüz Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Eylül 2013 Mesajlar 4.307 Makaleler 6 Çözümler 12 Yer İzmir-Alsancak Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Fizikçi 7 Nisan 2015 #2 Yaşamazsın.
onderbakirtas Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 373 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Talebe 7 Nisan 2015 #3 Yaşamaman gerekiyor. Her şey güzel buradan bakınca. Yeterli güç kaynağı, iyi bir işlemci, ASUS'un "Dacia"sı Asrock anakart.
Yaşamaman gerekiyor. Her şey güzel buradan bakınca. Yeterli güç kaynağı, iyi bir işlemci, ASUS'un "Dacia"sı Asrock anakart.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2015 #4 Hiç bir sıkıntı olmayacaktır. onderbakirtas dedi: ASUS'un "Dacia"sı Asrock anakart Genişletmek için tıkla... Bu arada Asus ile ASRock birbirleriyle sıkı rakiplerdir hocam. Ryan Liu: Asus ile kardeş değil rakibiz!
Hiç bir sıkıntı olmayacaktır. onderbakirtas dedi: ASUS'un "Dacia"sı Asrock anakart Genişletmek için tıkla... Bu arada Asus ile ASRock birbirleriyle sıkı rakiplerdir hocam. Ryan Liu: Asus ile kardeş değil rakibiz!
onderbakirtas Megapat Katılım 29 Mart 2014 Mesajlar 373 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Talebe 7 Nisan 2015 #5 JaroxJamaica dedi: Hiç bir sıkıntı olmayacaktır. Bu arada Asus ile ASRock birbirleriyle sıkı rakiplerdir hocam. Ryan Liu: Asus ile kardeş değil rakibiz! Genişletmek için tıkla... Bu konudaki bilgilerimi güncellemenin vakti geldi. Arkadaşlarımın ASRock'tan memnun olup ASUS'a dış üretim gözüyle bakmasının belki de bir sebebi. Bu ufak aydınlatma için teşekkürler hocam.
JaroxJamaica dedi: Hiç bir sıkıntı olmayacaktır. Bu arada Asus ile ASRock birbirleriyle sıkı rakiplerdir hocam. Ryan Liu: Asus ile kardeş değil rakibiz! Genişletmek için tıkla... Bu konudaki bilgilerimi güncellemenin vakti geldi. Arkadaşlarımın ASRock'tan memnun olup ASUS'a dış üretim gözüyle bakmasının belki de bir sebebi. Bu ufak aydınlatma için teşekkürler hocam.
BaDeL Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 630 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 7 Nisan 2015 #6 Sorunsuzca güncel oyunları darboğaz olmadan oynarsın.
BigSmoke Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Mart 2015 Mesajlar 3.096 Çözümler 7 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Nisan 2015 #7 Birde 4K monitör, tadından yenmez.