M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 534 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar R6 indirimdeyken almak istedim ve sistemim kaldırır mı merak ediyorum en düşük ayarlarda oynarsam nasıl olur?
Arkadaşlar R6 indirimdeyken almak istedim ve sistemim kaldırır mı merak ediyorum en düşük ayarlarda oynarsam nasıl olur?
ozenbora9 Decapat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 10 27 Mayıs 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 534 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #3 ozenbora9 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci konusunda sorun olur mu ve ben 1366x768 de oynuyorum FPS farkı olur mu?
ozenbora9 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşlemci konusunda sorun olur mu ve ben 1366x768 de oynuyorum FPS farkı olur mu?
Hououin Kyouma Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 12.194 Çözümler 86 27 Mayıs 2022 #4 Muwusty dedi: İşlemci konusunda sorun olur mu ve ben 1366x768 de oynuyorum FPS farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcin GT 1030'u besleyebilecek güçte. Oyunda akıcı sorunu olacağını sanmam.
Muwusty dedi: İşlemci konusunda sorun olur mu ve ben 1366x768 de oynuyorum FPS farkı olur mu? Genişletmek için tıkla... İşlemcin GT 1030'u besleyebilecek güçte. Oyunda akıcı sorunu olacağını sanmam.
M Muwusty Hectopat Katılım 7 Ağustos 2021 Mesajlar 534 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2022 #5 Hououin Kyouma dedi: İşlemcin GT 1030'u besleyebilecek güçte. Oyunda akıcı sorunu olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi geceler.
Hououin Kyouma dedi: İşlemcin GT 1030'u besleyebilecek güçte. Oyunda akıcı sorunu olacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler iyi geceler.