Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 20 Mayıs 2024 #1 Sorum bu şimdiden cevaplayanlara teşekkürler.
wie Decapat Katılım 22 Ağustos 2023 Mesajlar 692 Çözümler 7 20 Mayıs 2024 #2 Tam bir tahminde bulunmak zor fakat 70-80 fps alırsınız diye düşünüyorum. Pentium işlemcinin ve 2GB modelinin 45 aldığını varsayarsak eğer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Tam bir tahminde bulunmak zor fakat 70-80 fps alırsınız diye düşünüyorum. Pentium işlemcinin ve 2GB modelinin 45 aldığını varsayarsak eğer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ketçaplı cips Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 1.625 Çözümler 1 Yer Kocaeli 20 Mayıs 2024 #3 Cid_Kagenou dedi: Sorum bu şimdiden cevaplayanlara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Modsuz oynarsan 60 sabitlersin ama modlu bilmiyorum.
Cid_Kagenou dedi: Sorum bu şimdiden cevaplayanlara teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Modsuz oynarsan 60 sabitlersin ama modlu bilmiyorum.
Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.000 Makaleler 2 Çözümler 21 20 Mayıs 2024 #4 wie dedi: Tam bir tahminde bulunmak zor fakat 70-80 FPS alırsınız diye düşünüyorum. Pentium işlemcinin ve 2 GB modelinin 45 aldığını varsayarsak eğer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ketçaplı cips dedi: Modsuz oynarsan 60 sabitlersin ama modlu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplar için teşekkürler.
wie dedi: Tam bir tahminde bulunmak zor fakat 70-80 FPS alırsınız diye düşünüyorum. Pentium işlemcinin ve 2 GB modelinin 45 aldığını varsayarsak eğer. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Ketçaplı cips dedi: Modsuz oynarsan 60 sabitlersin ama modlu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Cevaplar için teşekkürler.