Sistem var,anakart önerisi istiyorum,anakart bozulduğu için değiştireceğim,Bütçe belirlemedim.Sistemi ne için toplayacağınızı, elinizdeki ve olmayan parçaların listesini, toplam bütçeyi belirtmelisiniz.
Bütçe nedir? Diğer parçalar nelerdir? Listeleyin! Ve daha önce kullandığınız, bozulan anakartın marka, modeli ne idi?Sistem var,anakart önerisi istiyorum anakart bozulduğu için değiştireceğim.
Bütçe belirlemedim,ikinci el alacağım için H61H2 idi eski anakartımBütçe nedir? Diğer parçalar nelerdir? Listeleyin! Ve daha önce kullandığınız, bozulan anakartın marka, modeli ne idi?
Pekalâ. Fakat diğer parçaları bilmeden anakartı belirleyemeyiz. Şurada işlemcinize uygun yani 1155 Soket anakartlar listelenmiş :Bütçe belirlemedim,ikinci el alacağım için H61H2 idi eski anakartım
Piyasa belli, kurlar aldı başını gidiyor. Eski sisteme çok fazla yatırım yapmak doğru olmaz. Sizdeki parçalara yetecek kadar olanı ikinci elden alabilirsiniz.Sıfır yok siz ne önerirsiniz ?
Tamamdır çok teşekkür ederim.Piyasa belli, kurlar aldı başını gidiyor. Eski sisteme çok fazla yatırım yapmak doğru olmaz. Sizdeki parçalara yetecek kadar olanı ikinci elden alabilirsiniz.
Rica ederim. Kolay gelsin.Tamamdır çok teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.