i5 3570 işlemci 90 dereceyi görüyor

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
2 hafta önce GTA 5 oynarken Max 75 dereceyi görüyordu. Dün tekrardan bir baktım 93 dereceye falan fırlıyor. Termal macunun bittiğini düşünmüyorum çünkü PC yeni. Bunun sebebi nedir acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeniden kastınız nedir? İkinci el aldıysanız kişi ne zaman değişti macunu bilemezsiniz. Sıcaklar ve yetersiz soğutmadan olduğunu düşünüyorum. Veya fan oturmasını da kontrol edebilirsiniz.

PC'nin ilk sahibi benim ilk aldığım zamanlar böyle olmuyordu. Kasaya baktım fakat fanda bir sorun var gibi gözükmüyor.

İşlemci fan bloğu işlemciye tam temas ediyor mu kontrol edin. Plastik kilitler ne durumda?

Kasaya baktım fakat fanda bir sorun var gibi gözükmüyor.

Yeniden kastınız nedir?

Hocam i5 3570 ve yeni kelimesini gördüğünüzde aklınıza genellikle Trendyol'da satılan atom bilişim türevlerinin oyun sistemleri gelmeli. Buradan yola çıkarak piyasadaki en adi termal macunun kullanıldığını bununda yüksek sıcaklıklarda işlevini kısa sürede yitirdiğini söyleyebiliriz.
Profile girdim ve sistem Izoly'imiş, hiç şaşmaz çünkü.

Hocam i5 3570 ve yeni kelimesini gördüğünüzde aklınıza genellikle Trendyol'da satılan atom bilişim türevlerinin oyun sistemleri gelmeli. Buradan yola çıkarak piyasadaki en adi termal macunun kullanıldığını bununda yüksek sıcaklıklarda işlevini kısa sürede yitirdiğini söyleyebiliriz.
Yüksek ihtimalle de öyle hocam. İlk sahibiyim diyor, yeni alsa bile sürülen macun kaliteli değildir. Öbür türlü de ilk sahibiyse bile çok eskidir, yine macun kalmamıştır. İki türlü de sorun macun gibi.

Profile girdim ve sistem Izoly'imiş, hiç şaşmaz çünkü.

Bir gün herkes öğrenecek umarım hocam. Yavaş yavaş :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı