i5 3570 Sistem değiştirilmeli mi?

By Churchil

Hectopat
Kullandığım sistemde birçok oyunu orta ayarlarda yüksek FPS değerlerinde oynuyorum ama, acaba değiştirmeli miyim şüphesinden bir türlü kurtulamadım.

Sebebi ise Anakartın verdiği maksimum bellek kapasitesi 16 GB hızı ise 1333 MHz. Sizce yeterli mi?

Anakart: Ga H61 s2pv 2.1
İşlemci: i5 3570 3.40 GHz.
Ekran kartı: RX 570 4 GB 256 Bit
RAM: 8 GB.
PSU: 600 +80 Watt.

Yeni nesil oyunlarda artık yetmez ama şu an oynadığın oyunlarda sıkıntı yaşayamıyorsan gerek yok bence.

Anakartın RAM Kapasitesi idare edecektir baya ancak hızı düşük. Anakartı değiştirirseniz işlemci ve RAM de değiştirmek zorundasınız.

Yani CS:GO PUBG RDR 2 Rocket League BF 1 GTA 5 bunları rahatlıkla oynabiliyorum sadece RDR ve BF1 de 60 FPS alıyorum diğerleri genelde 100 200 arası
Yani CS:GO PUBG RDR 2 Rocket League BF 1 GTA 5 bunları rahatlıkla oynabiliyorum sadece RDR ve BF1 de 60 FPS alıyorum diğerleri genelde 100 200 arası
sadece anakart değişikliği gereklimi peki sizce 1333 ü 1600 çıkarmanın pek bir farkı yok diye biliyorum

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı