i5-3570 Sistemde hangi işletim sistemi kullanılmalı?

ormancocugu

Decapat
Daha fazla  
PC'mi 7 bin TL'ye 2 sene önce aldım ve aldığımda Windows 10 Pro sürümüm bulunuyordu ve şimdi Linux'a geçmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları vb. olduğu için sizce geçmeli miyim? Geçmemeli isem başka bir işletim sistemi denemeli miyim?

Intel(R) Core(tm) i5-3570 CPU.
@ 3.40GHz 4 cores.
RAM.
16 GB.

Hazır aldığım için anakartta to be filled by o. E. M yazıyor.

AMD Radeon R7 200 series.
Birincil/Ayrı
VRAM.
4096 MB.
DDR3 667 MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant ve Lol oynuyorum aradada bazı hikaye oyunları oyun için yazmıştım bazen fps ciddi oranda düşüyor 240 gb ssdm 1tb hddim var ancak riotun linux desteklemediğini şuan öğrendim boşa açmışım

Valorant ve Lol oynuyorum aradada bazı hikaye oyunları oyun için yazmıştım bazen fps ciddi oranda düşüyor 240 gb ssdm 1tb hddim var ancak riotun linux desteklemediğini şuan öğrendim boşa açmışım
Valorant oynayamazsın fakat LoL'ü stabil bir şekilde oynayabiliyorum. Ayrıca i5-3570K ile Arch Linux kullanıyorum.

Valorant oynayamazsın fakat LoL'ü stabil bir şekilde oynayabiliyorum. Ayrıca i5-3570K ile Arch Linux kullanıyorum.
Bu arada yeniden birkaç test yaptık. EndeavourOS ile daha stabil oyun deneyimi aldık hocam bilgine. GOW'da FPS'ler sabit ve 60 olmaya başladı. EndeavourOS daha iyi geldi oyun için.

Bu arada yeniden birkaç test yaptık. EndeavourOS ile daha stabil oyun deneyimi aldık hocam bilgine. GOW'da FPS'ler sabit ve 60 olmaya başladı. EndeavourOS daha iyi geldi oyun için.
Emin misiniz? EndeavourOS ile aynı değerleri alıyorum şu an. NVIDIA'da durum farklıdır belki... Neofetch görüntüsünü atar mısınız? (Sistem özelliklerine bakmak isterim)

1161 paket varmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…