PC'mi 7 bin TL'ye 2 sene önce aldım ve aldığımda Windows 10 Pro sürümüm bulunuyordu ve şimdi Linux'a geçmeyi düşünüyorum optimizasyon sorunları vb. olduğu için sizce geçmeli miyim? Geçmemeli isem başka bir işletim sistemi denemeli miyim?
Bende de öyle gibi ama ya. Bi' akıcılık geldi sisteme adeta. Hatırlarsınız belki benim sistemim kapanmıyor,yeniden başlamıyordu. EndeavourOS'ta o sorun gitti. Bootloader ile alakalı olabilir mi ki bilmiyorum ama yok yani sorunum cidden.
Bende de öyle gibi ama ya. Bi' akıcılık geldi sisteme adeta. Hatırlarsınız belki benim sistemim kapanmıyor,yeniden başlamıyordu. EndeavourOS'ta o sorun gitti. Bootloader ile alakalı olabilir mi ki bilmiyorum ama yok yani sorunum cidden.
Şu ISO'yu yanlış yazdırdığımı farz ederek bir ara yeniden kuracağım çünkü hayatımda gördüğüm en kötü LiveISO'ysu. BaseISO'su da çok kötüydü de LiveISO bambaşka bir kötüydü. DD yansısı değil de bu sefer ISO yansılı kuracağım. Debian'da da DD seçince çalışıyor ya. Muhtemelen aynı muhabbet var hemen hemen. ISO yansısı bence sorunu çözecek. Bugün bir denemeyi düşünüyorum yine.