i5 3570 Sisteme Anakart Önerisi

DreamSoldier46

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, sistemimde şu an GA-H61M-DS2 anakart var. Fakat değiştirme durumum söz konusu olabilir. Sistemime uygun bir anakart önerirsiniz sevinirim.

Sistemim:
  • i5-3570
  • 8GB DDR3 1600
  • GTX 750TI
  • JD120 SSD
  • 250GB HDD

Anakarti neden degistirmeyi dusundunuz ?
Açıkçası çok güven vermiyor. Ayrıca sistem açıldıktan kısa süre sonra elektrik kesilmiş gibi kapanıyor sistem sebebini bulamadım. Konu da açtım fakat cevaplayan olmsdı. Anlayan bir teknik servise göstereceğim. Kısacası güven vermiyor. 3-5 aya elimde kalacakmış gibi korkuyorum.

Açıkçası çok güven vermiyor. Ayrıca sistem açıldıktan kısa süre sonra elektrik kesilmiş gibi kapanıyor sistem sebebini bulamadım. Konu da açtım fakat cevaplayan olmsdı. Anlayan bir teknik servise göstereceğim. Kısacası güven vermiyor. 3-5 aya elimde kalacakmış gibi korkuyorum.
Sorunun anakarttan olduguna emin olmadan böyle bir seye kalkismayin. Oyun ici sicakliklari MSI Afterburner ile kontrol ettiniz mi ?

Sorunun anakarttan olduguna emin olmadan böyle bir seye kalkismayin. Oyun ici sicakliklari MSI Afterburner ile kontrol ettiniz mi ?
Maalesef tam kurup bakacaktım ki kapandı. Artık açılmıyor. Ben şu an on board kullanıyorum ekran kartı takılı değil. PSU'dan dolayı takmadım değiştireceğim. PSU 250W eski bir şey, sorunun ondan kaynaklandığını düşünüyorum.

Maalesef tam kurup bakacaktım ki kapandı. Artık açılmıyor. Ben şu an on board kullanıyorum ekran kartı takılı değil. PSU'dan dolayı takmadım değiştireceğim. PSU 250W eski bir şey, sorunun ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
Hocam bi tanidiginizdan falan bulabilirseniz duzgun bir PSU bir deneyin bakalim. Bosuna anakart masrafi cikartmayalim size.

Merhaba, sistemimde şu an GA-H61M-DS2 anakart var. Fakat değiştirme durumum söz konusu olabilir. Sistemime uygun bir anakart önerirsiniz sevinirim.

Sistemim:
  • i5-3570
  • 8GB DDR3 1600
  • GTX 750TI
  • JD120 SSD
  • 250GB HDD
Alacağınız ürününde garantisi olmayacak. İkinci el almanız gerekiyor. Sıfır bulunmaz diye tahmin ediyorum. Onun yerine en temizi elinizdeki sağlam bileşenleri satıp uygun fiyatlı güncel bir sistem toparlamak en hayırlısı olur sizin için. Sorun PSU'da da olabilir bu arada.

Hocam bi tanidiginizdan falan bulabilirseniz duzgun bir PSU bir deneyin bakalim. Bosuna anakart masrafi cikartmayalim size.
Hocam diğer konuda arkadaş sistemi PSU değerini ölçen sitede ölçmüş. 253W çıkıyor zaten PSU 10 yıllık. Belli neden olduğu teşekkürler. Siz yine de bir anakart önerirsiniz bana sevinirim, ikinci el olabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı