İ5 3570 ve GTX 1070 darboğaz yapar mı?

Yaklaşık 6 ay sonra falan geçiş yapabilirim. Sisteme herhangi bir zarar gelmeyecekse almayı düşünüyorum.

Elbette bir zarar gelmez. Sadece bazı oyunlarda işlemcin %100'de çalışıp ekran kartına yetişemeyecek, buna bağlı olarak FPS kaybın olacak ve FPS yüksek olduğu halde kasıyor hissi de veriyor çoğu zaman.
İdare edersin bence. Ben i7 alıp bir deneyeceğim.

Elbette bir zarar gelmez. Sadece bazı oyunlarda işlemcin %100'de çalışıp ekran kartına yetişemeyecek, buna bağlı olarak FPS kaybın olacak ve FPS yüksek olduğu halde kasıyor hissi de veriyor çoğu zaman.
İdare edersin bence. Ben i7 alıp bir deneyeceğim.
İ7 8 neslinden alcaksanız hatta i7 8800 k almayı düşünüyorsanız aldıktan sonra performansı hakkında forumda konu açarsanız çok sevinirim

Yanlış anladınız, i7 4790K için işlemleri başlattım. Cumartesi elimde olucak inşallah. Arkadaş i7 4790 ve 1050Ti ile benden daha iyi performans alıyordu bazı oyunlarda. İ5 artık yetmiyor gerçekten.
Üzdün :( Yinede hayırlı olsun inşallah performans artışı sağlarsın (y)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı