i5 3570 ve R7 240 darboğaz

Ekran
Hocam hiç amd kullanmadım ayarları pek bilmiyorum. Acaba netlik ayarı nedir? Çünkü tamamen kapalı gözüküyor. Belki onla alakalıdır.
hocam onlarla hiç ilgisi yok onlar oyun için grafik ayarları çözünürlük gibi birşey ben düşürdüm onu oyuna görsel zevk katıyor ve fps ten yiyo

İfadeler: TH6
Hocam birde tercihler ekranının görüntüsünü atabilir misin?

hocam siz bana neresi lazımsa söyleyin açayım buralar önemsiz yerler
Hocam kusura bakmayın bende amd ekran kartı arayüzünü pek bilmiyorum. Hocam acaba ayarlarda grafik işleminizi seçtiğiniz bir yer var mı?

Hocam kusura bakmayın bende AMD ekran kartı arayüzünü pek bilmiyorum. Hocam acaba ayarlarda grafik işleminizi seçtiğiniz bir yer var mı?

Hayır yok hocam peki işlemci sıcaklığını düşürmek için bir şeyler yapamaz mıyız 105 derece çok anormal gibi geliyor.

Hayır yok hocam peki işlemci sıcaklığını düşürmek için bir şeyler yapamaz mıyız 105 derece çok anormal gibi geliyor.
Hocam 2 seçenek var. Ya termal macunu iyi değildir ve fan tam oturmamıştır. Yada grafik işlemci çalışmadığı için oyunlar işlemciye yükleniyordur.

Hocam 2 seçenek var. Ya termal macunu iyi değildir ve fan tam oturmamıştır. Yada grafik işlemci çalışmadığı için oyunlar işlemciye yükleniyordur.
hocam şimdi fan oturmadıysa deniyim birde fanı temizliyim dönüş yapıcam

Hocam şimdi fan oturmadıysa deneyeyim bir de fanı temizliyim dönüş yapacağım.

Düzelmedi sıcaklık hala sabit 105 derece FPS de ufak bir artış oldu ama cok ısınıyor.

Son düzenleme:
İfadeler: TH6
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…