I ismail3301 Yoctopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #21 TH6 dedi: Evet hocam böyle olması gerek Genişletmek için tıkla... hocam zaten böyle yapılıydı TH6 dedi: Evet hocam böyle olması gerek. Hocam sende ekran kartının uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... var hocam Dosya Ekleri amd.jpg 250,7 KB · Görüntüleme: 26
TH6 dedi: Evet hocam böyle olması gerek Genişletmek için tıkla... hocam zaten böyle yapılıydı TH6 dedi: Evet hocam böyle olması gerek. Hocam sende ekran kartının uygulaması var mı? Genişletmek için tıkla... var hocam
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 20 26 Haziran 2023 #22 Ekran ismail3301 dedi: hocam zaten böyle yapılıydı var hocam Genişletmek için tıkla... Hocam hiç amd kullanmadım ayarları pek bilmiyorum. Acaba netlik ayarı nedir? Çünkü tamamen kapalı gözüküyor. Belki onla alakalıdır.
Ekran ismail3301 dedi: hocam zaten böyle yapılıydı var hocam Genişletmek için tıkla... Hocam hiç amd kullanmadım ayarları pek bilmiyorum. Acaba netlik ayarı nedir? Çünkü tamamen kapalı gözüküyor. Belki onla alakalıdır.
I ismail3301 Yoctopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #23 TH6 dedi: Ekran Hocam hiç amd kullanmadım ayarları pek bilmiyorum. Acaba netlik ayarı nedir? Çünkü tamamen kapalı gözüküyor. Belki onla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... hocam onlarla hiç ilgisi yok onlar oyun için grafik ayarları çözünürlük gibi birşey ben düşürdüm onu oyuna görsel zevk katıyor ve fps ten yiyo
TH6 dedi: Ekran Hocam hiç amd kullanmadım ayarları pek bilmiyorum. Acaba netlik ayarı nedir? Çünkü tamamen kapalı gözüküyor. Belki onla alakalıdır. Genişletmek için tıkla... hocam onlarla hiç ilgisi yok onlar oyun için grafik ayarları çözünürlük gibi birşey ben düşürdüm onu oyuna görsel zevk katıyor ve fps ten yiyo
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 20 26 Haziran 2023 #24 Hocam birde tercihler ekranının görüntüsünü atabilir misin?
I ismail3301 Yoctopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #25 TH6 dedi: Hocam birde tercihler ekranının görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... hocam siz bana neresi lazımsa söyleyin açayım buralar önemsiz yerler Dosya Ekleri tercih.jpg 204,6 KB · Görüntüleme: 26
TH6 dedi: Hocam birde tercihler ekranının görüntüsünü atabilir misin? Genişletmek için tıkla... hocam siz bana neresi lazımsa söyleyin açayım buralar önemsiz yerler
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 20 26 Haziran 2023 #26 ismail3301 dedi: hocam siz bana neresi lazımsa söyleyin açayım buralar önemsiz yerler Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın bende amd ekran kartı arayüzünü pek bilmiyorum. Hocam acaba ayarlarda grafik işleminizi seçtiğiniz bir yer var mı?
ismail3301 dedi: hocam siz bana neresi lazımsa söyleyin açayım buralar önemsiz yerler Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın bende amd ekran kartı arayüzünü pek bilmiyorum. Hocam acaba ayarlarda grafik işleminizi seçtiğiniz bir yer var mı?
I ismail3301 Yoctopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #27 TH6 dedi: Hocam kusura bakmayın bende AMD ekran kartı arayüzünü pek bilmiyorum. Hocam acaba ayarlarda grafik işleminizi seçtiğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok hocam peki işlemci sıcaklığını düşürmek için bir şeyler yapamaz mıyız 105 derece çok anormal gibi geliyor.
TH6 dedi: Hocam kusura bakmayın bende AMD ekran kartı arayüzünü pek bilmiyorum. Hocam acaba ayarlarda grafik işleminizi seçtiğiniz bir yer var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır yok hocam peki işlemci sıcaklığını düşürmek için bir şeyler yapamaz mıyız 105 derece çok anormal gibi geliyor.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 20 26 Haziran 2023 #28 ismail3301 dedi: Hayır yok hocam peki işlemci sıcaklığını düşürmek için bir şeyler yapamaz mıyız 105 derece çok anormal gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 seçenek var. Ya termal macunu iyi değildir ve fan tam oturmamıştır. Yada grafik işlemci çalışmadığı için oyunlar işlemciye yükleniyordur.
ismail3301 dedi: Hayır yok hocam peki işlemci sıcaklığını düşürmek için bir şeyler yapamaz mıyız 105 derece çok anormal gibi geliyor. Genişletmek için tıkla... Hocam 2 seçenek var. Ya termal macunu iyi değildir ve fan tam oturmamıştır. Yada grafik işlemci çalışmadığı için oyunlar işlemciye yükleniyordur.
I ismail3301 Yoctopat Katılım 22 Haziran 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Haziran 2023 #29 TH6 dedi: Hocam 2 seçenek var. Ya termal macunu iyi değildir ve fan tam oturmamıştır. Yada grafik işlemci çalışmadığı için oyunlar işlemciye yükleniyordur. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi fan oturmadıysa deniyim birde fanı temizliyim dönüş yapıcam ismail3301 dedi: Hocam şimdi fan oturmadıysa deneyeyim bir de fanı temizliyim dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi sıcaklık hala sabit 105 derece FPS de ufak bir artış oldu ama cok ısınıyor. Son düzenleme: 26 Haziran 2023
TH6 dedi: Hocam 2 seçenek var. Ya termal macunu iyi değildir ve fan tam oturmamıştır. Yada grafik işlemci çalışmadığı için oyunlar işlemciye yükleniyordur. Genişletmek için tıkla... hocam şimdi fan oturmadıysa deniyim birde fanı temizliyim dönüş yapıcam ismail3301 dedi: Hocam şimdi fan oturmadıysa deneyeyim bir de fanı temizliyim dönüş yapacağım. Genişletmek için tıkla... Düzelmedi sıcaklık hala sabit 105 derece FPS de ufak bir artış oldu ama cok ısınıyor.
TH6 Hectopat Katılım 9 Temmuz 2022 Mesajlar 883 Çözümler 20 26 Haziran 2023 #30 ismail3301 dedi: hocam şimdi fan oturmadıysa deniyim birde fanı temizliyim dönüş yapıcam Düzelmedi sıcaklık hala sabit 105 derece FPS de ufak bir artış oldu ama cok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunlar işlemciye yükleniyor.
ismail3301 dedi: hocam şimdi fan oturmadıysa deniyim birde fanı temizliyim dönüş yapıcam Düzelmedi sıcaklık hala sabit 105 derece FPS de ufak bir artış oldu ama cok ısınıyor. Genişletmek için tıkla... O zaman oyunlar işlemciye yükleniyor.