qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 1 Mayıs 2021 #11 blackdeadly dedi: Biri 180 diğeri 330. Genişletmek için tıkla... Değmez. Bence i5 2310 alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
blackdeadly dedi: Biri 180 diğeri 330. Genişletmek için tıkla... Değmez. Bence i5 2310 alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
blackdeadly Megapat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 799 Çözümler 4 1 Mayıs 2021 #12 qGhosT dedi: Değmez. Bence i5 2310 alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım oyun performansından ziyade günlük iş için alıcam. Fark eder mi yine?
qGhosT dedi: Değmez. Bence i5 2310 alın. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Anladım oyun performansından ziyade günlük iş için alıcam. Fark eder mi yine?
qGhosT Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 3.057 Çözümler 3 1 Mayıs 2021 #13 blackdeadly dedi: Anladım oyun performansından ziyade günlük iş için alacağım. Fark eder mi yine? Genişletmek için tıkla... Yok, fark etmez. Güzel bir SSD ve en az 4 GB RAM alırsanız çok akıcı bir sistem toplarsınız.
blackdeadly dedi: Anladım oyun performansından ziyade günlük iş için alacağım. Fark eder mi yine? Genişletmek için tıkla... Yok, fark etmez. Güzel bir SSD ve en az 4 GB RAM alırsanız çok akıcı bir sistem toplarsınız.
blackdeadly Megapat Katılım 26 Haziran 2017 Mesajlar 799 Çözümler 4 1 Mayıs 2021 #14 qGhosT dedi: Yok, fark etmez. Güzel bir SSD ve en az 4 GB RAM alırsanız çok akıcı bir sistem toplarsınız. Genişletmek için tıkla... i3-3220 var şu anda bende SSD Windows 10 kurunca kasmalar oluyor sörf yaparken. 8.1 kullanıyorum şu anda memnunum akıcılıktan ama oyunda drop yiyorum. 8.1 kullanmaya devam ediyim mi alacağım i5 ile?
qGhosT dedi: Yok, fark etmez. Güzel bir SSD ve en az 4 GB RAM alırsanız çok akıcı bir sistem toplarsınız. Genişletmek için tıkla... i3-3220 var şu anda bende SSD Windows 10 kurunca kasmalar oluyor sörf yaparken. 8.1 kullanıyorum şu anda memnunum akıcılıktan ama oyunda drop yiyorum. 8.1 kullanmaya devam ediyim mi alacağım i5 ile?