i5 3570 vs i7 3770

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
H61 anakart.
i5 3570 işlemci.
RX 580 8 GB ekran kartı.
2*8 RAM.

3-5 FPS bile olsa artış olur mu? İşlemci değiştirmeye değer mi?

Şahsen gerek yok hocam. Biraz daha biriktirip 2. elde 3K bütçeyle DDR4'e geçebilirsiniz.

DDR4 sisteme geçmeyi isterim ama çok korkutucu geliyor. Anakartı, RAM'leri, işlemciyi değiştirdikten sonra ne yapacağım hakkında en ufak bilgim yok. Mesela hangi kabloyu nereye takacağım, PSU 550W ama yetecek mi? Gibi gibi.

i3 12100F fiyatına bu işlemciyi satıyorlar şaka gibi. Teknolojiden anlamayan birini çok güzel kazıklarlar vallahi.

Ben zamanında biraz enayilik yapıp 9 bin TL'ye her şey dahil Izoly bir sistem almıştım. Eskiden GT 740 4 GB kullanıyordum, tatmin etmemeye başladı ve RX 580 8 GB aldım.

Gerek yok gereğinden fazla pahalı.

Peki teşekkür ederim.

Gidin ikinci eline 700 lira verin alın. Ha 2K para verebilecekseniz amd tarafında R5 3600 intel tarafında i3 12100f sistem dizebilirsiniz. Ama anakart, ram falanda lazım.

Gidin ikinci eline 700 lira verin alın. Ha 2K para verebilecekseniz AMD tarafında R5 3600 Intel tarafında i3 12100F sistem dizebilirsiniz. Ama anakart, RAM falan da lazım.

Teker teker alır bir köşeye koyar, zamanı geldiğinde birleştiririm. Ama dediğim gibi bir şeyi bozmaktan korkuyorum.

O ekran kartına DDR4 sistem gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…