Particle Cannon
Hectopat
Arkadaşlar elimde 2 adet 1155 soketli kasa var. birisini kardeşim diğerini ben kullanıyorum. Bendeki kart işlemci, RAM vb. daha iyi ona da tek tük GTA 5 vb. oynayabilsin diye kendim toplama sistem dizmiştim. Tek sorun anakartı alırken 2. ellerde bile fazla fiyat çekiyorlar diye sıfır Turbox anakart almıştım ve 6 ay sonra bozuldu.
Bendeki anakart ise ASUS'un H61 OC edilemeyen modeli, işlemcim de i5 3570.
Her ne kadar işlemci K modeli olmasa da YouTube'da izlediğim videolarda anakart destekliyorsa hız aşırtma yapabildiklerini gördüm. O yüzden elimdeki H61 anakartı boşta duran kasaya takıp kendime OC edilebilen 2. el anakart almayı düşünüyorum.
Başlıktaki anakart alınır mı? 4 tane RAM girişi var eğer alınmaz ise de 1155 soket OC modeli anakart önermenizi istiyorum.
Elimdeki sistem bana yetiyor o yüzden şimdilik yeni nesillerle yenilemeye ihtiyaç duymuyorum. Ekran kartım: RX 580.
Bendeki anakart ise ASUS'un H61 OC edilemeyen modeli, işlemcim de i5 3570.
Her ne kadar işlemci K modeli olmasa da YouTube'da izlediğim videolarda anakart destekliyorsa hız aşırtma yapabildiklerini gördüm. O yüzden elimdeki H61 anakartı boşta duran kasaya takıp kendime OC edilebilen 2. el anakart almayı düşünüyorum.
Başlıktaki anakart alınır mı? 4 tane RAM girişi var eğer alınmaz ise de 1155 soket OC modeli anakart önermenizi istiyorum.
Elimdeki sistem bana yetiyor o yüzden şimdilik yeni nesillerle yenilemeye ihtiyaç duymuyorum. Ekran kartım: RX 580.
Son düzenleyen: Moderatör: