i5 3570'e O.C yapmak için ASUS P8P67 LE DDR3 O.C 2200 MHz alınır mı?

Particle Cannon

Hectopat
Arkadaşlar elimde 2 adet 1155 soketli kasa var. birisini kardeşim diğerini ben kullanıyorum. Bendeki kart işlemci, RAM vb. daha iyi ona da tek tük GTA 5 vb. oynayabilsin diye kendim toplama sistem dizmiştim. Tek sorun anakartı alırken 2. ellerde bile fazla fiyat çekiyorlar diye sıfır Turbox anakart almıştım ve 6 ay sonra bozuldu.

Bendeki anakart ise ASUS'un H61 OC edilemeyen modeli, işlemcim de i5 3570.
Her ne kadar işlemci K modeli olmasa da YouTube'da izlediğim videolarda anakart destekliyorsa hız aşırtma yapabildiklerini gördüm. O yüzden elimdeki H61 anakartı boşta duran kasaya takıp kendime OC edilebilen 2. el anakart almayı düşünüyorum.
Başlıktaki anakart alınır mı? 4 tane RAM girişi var eğer alınmaz ise de 1155 soket OC modeli anakart önermenizi istiyorum.
Elimdeki sistem bana yetiyor o yüzden şimdilik yeni nesillerle yenilemeye ihtiyaç duymuyorum. Ekran kartım: RX 580.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar elimde 2 adet 1155 soketli kasa var. birisini kardeşim diğerini ben kullanıyorum. Bendeki kart işlemci, RAM vb. daha iyi ona da tek tük GTA 5 vb. oynayabilsin diye kendim toplama sistem dizmiştim. Tek sorun anakartı alırken 2. ellerde bile fazla fiyat çekiyorlar diye sıfır Turbox anakart almıştım ve 6 ay sonra bozuldu.

Bendeki anakart ise ASUS'un H61 OC edilemeyen modeli, işlemcim de i5 3570.
Her ne kadar işlemci K modeli olmasa da YouTube'da izlediğim videolarda anakart destekliyorsa hız aşırtma yapabildiklerini gördüm. O yüzden elimdeki H61 anakartı boşta duran kasaya takıp kendime OC edilebilen 2. el anakart almayı düşünüyorum.
Başlıktaki anakart alınır mı? 4 tane RAM girişi var eğer alınmaz ise de 1155 soket OC modeli anakart önermenizi istiyorum.
Elimdeki sistem bana yetiyor o yüzden şimdilik yeni nesillerle yenilemeye ihtiyaç duymuyorum. Ekran kartım: RX 580.
kaça alacaksın? Bende de P67A-UD4 var piyasasını bilmiyorum ondan sordum.

Anakartın desteklediği sürece yapılabilir ama 32 GB'ye gerek yok bence.

Peki hocam OC yaparak bu RX 580 kart ile olan darboğaz sorununu çözebilir miyiz?

Ayrıca şu anda 3.4 GHz ile çalışıyor oyunlarda Max 3.6 gördüm Turbo açık.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu kişinin yaptığı gibi oc kısımları bios ta gözükür değil mi ?
H61 de şu anki kartta o kısımlar yok mesela.

@584297 ve @picl raknhocam rica etsem yardımcı olabilir misiniz ?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı