i5 3570K, HD 7850 Sistem

Gokhan Turker

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Daha önceki konularımda da sormuştum sanırım , İntel i5 2400 nasıl bir işlemcidir arkadaşlar ? Şimdi bildiğimiz gibi İntel'in Ivy Bridge işlemcileri çıktı ve ben açıkçası işlemcimi biraz ezik gibi hissediyorum. İşlemcim 3.1 GHZ hızında çalışıyor fakat Turbo Boost ile 3.4Ghz e kadar çıkıyor. Bu günümüz oyunları için yeterli bir işlemci midir ? veya ufak tefek , profesyonel olmayan Render işlemleri yapılabilir mi ? Sorularımı cevaplarsanız çok minnetar olurum değerli yorumlarınızı bekliyorum

Bence normal bir işlemci bir i7 olsun bir FX 8530'a kıyasla. Ben şu an daha çok ezik hissettim, 2.8 ghz işlemcim Ben oynuyorum günümüz oyunlarını ama tabi fps etkisi oluyor, her ne kadar Asus GTX760 almış olsam da ve tek 4 gb 668 mhz ram kullansam da son oyunları oynayabiliyorum ve render, montaj vs işlemler de yapabiliyorum yarı profesyonel olarak diyebilirim. Sen de hayli hayli çok iyi yaparsın bana kıyasla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…