i5 3570k sistemim sizce nasıl?

Arkadaşlar şöyle bir sistem satın aldım. Sizin yorumlarınızı bekliyorum. Sizce bu PC ne kadar idare eder ? Oyun için kullanılacak.

• MSI Z77A-G43
  • i5 3570k
  • Powercolor HD7870 pcs+ EZ 2gb 256 bit
  • 8GB RAM bellek

Son düzenleyen: Moderatör:
Pardon ama, her ne olursa olsun. Hazır pc tavsiye etmiyoruz. Kendin de toplayabilirdin. Sıfır olması birşey değiştirmez.

Bu nasıl bir mantık yaa. Tamam tavsiye etmiyosun da adam almış gayet de güzel bir sistem gibi hatta senin ikinci el zannettiğin bir fiyata almış. Hala negatif bir şeyler çıkartmaya çalışıyorsun.

Dostum sistem f/p olarak gayet iyi gibi gözüküyor ancak anakart G45 olsaydı keşke, tabi bellek, kasa ve PSU marka modeli de önemli.. Güle güle kullan iyi sistem.

Bu nasıl bir mantık yaa. Tamam tavsiye etmiyosun da adam almış gayet de güzel bir sistem gibi hatta senin ikinci el zannettiğin bir fiyata almış. Hala negatif bir şeyler çıkartmaya çalışıyorsun.

Ben sistem'e söz etmedim. Sadece bütçe olarak hazır pc daha pahalı dedim.

Dostum sistem f/p olarak gayet iyi gibi gözüküyor ancak anakart G45 olsaydı keşke, tabi bellek, kasa ve PSU marka modeli de önemli.. Güle güle kullan iyi sistem.

Haklısın. Katılıyorum. Sadece toplama olsa biraz daha ucuza gelirdi.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı