Satılık i5-3570K ve R9 280 Sistem

tavukekmek

Kilopat
  • Gigabyte Z77M-D3H anakart 300 TL.
  • Intel Core i5-3570K işlemci + stok fan 350 TL.
Toplu alırsanız kargo dahil 640 TL, tek tek almak isterseniz fiyatları yanlarında yazıyor. Hiçbirinin kendi kutusu, vidası ve garantisi yoktur. Almayı düşünüyorsanız gerekli sistem ve oyun testlerini yapıp paylaşırım.

Son düzenleme:
Ekran kartı tarafımca alınmıştır. Satıcı ile anlaşma sağlanmıştır. Hayırlı olmasını diliyorum.

Düzenleme: Satıcı get satışını kendi teklif ettiği halde; tarafına farklı forumlarda yer alan referansları örnek gösterdim. Bugün kafasına göre satışı iptal etmiştir. Alacak arkadaşların mümkün ise satıcıdan elden alması tarafımdan küçük bir istektir. Hayırlı günler dilerim.

Son düzenleme:
GET sistemine güvenmediğim için ekran kartı satışı iptal olmuştur, GET olmadan satın almak isteyen varsa iletişime geçebilir.
Düzenleme: Satıcı get satışını kendi teklif ettiği halde; tarafına farklı forumlarda yer alan referansları örnek gösterdim. Bugün kafasına göre satışı iptal etmiştir. Alacak arkadaşların mümkün ise satıcıdan elden alması tarafımdan küçük bir istektir. Hayırlı günler dilerim.
Yorumda yazanlar tamamen doğru GET sistemine sonradan baktığımda benim açımdan güvensiz geldiği için iptal ettim, Bursa içi alıcı varsa elden de satabilirim tabi.

Son düzenleme:
Kasa olarak mı satıyorsunuz? Bir de GTA 5 performansını atabilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı