i5 4. nesil ile i5 3. nesil değiş tokuş yapmak akıllıca mı?

Frennze

Femtopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar; benim i5 4460 serili bir işlemcim ve LGA 1150 ASUS B85 Pro gamer, dört slotlu bir anakartım vardı. Bilgisayarımı değiştirdikten sonra; eskilerle yeni bir bilgisayar yapacaktım ancak biri bana i5 4. nesil işlemcimi ve anakartımı verirsem, i5 3. nesil bir işlemci ve LGA 1155 bir anakart ve üstüne biraz para vereceğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaşlar; benim i5 4460 serili bir işlemcim ve LGA 1150 ASUS B85 Pro gamer, dört slotlu bir anakartım vardı. Bilgisayarımı değiştirdikten sonra; eskilerle yeni bir bilgisayar yapacaktım ancak biri bana i5 4. nesil işlemcimi ve anakartımı verirsem, i5 3. nesil bir işlemci ve LGA 1155 bir anakart ve üstüne biraz para vereceğini söyledi. Sizce ne yapmalıyım?
Üstüne ne kadar vereceğine bağlı değişir ancak mantıksız. AVX2 desteği olmayan 3. nesil bir işlemciyi önermiyorum 4. nesil elinde varken, ayrıca güzel de bi' anakartın varmış, bu takası teklif eden kim bilir sana nasıl bir anakart verecek.

Ha bir de 3. nesil veya 4. nesil deyip geçmek de olmaz, mesela i5 3330S de i5 3570K da 3. nesil işlemciler ancak aralarında belirgin performans farkı var.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı