i5 4200M ışlemci 100 derece oluyor

FrostPM

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm ben yaklaşık6 sene önce kasa aldım ve 6 senedir 1 kez işlemciye macun sürmedim. Bir şey olur mu? İşlemci i5 4200M değerler video izlerken falan YouTube'da böyle. Alsam macun kendim sürsem olur mu?

Dosya Ekleri

• 1756499872514.png
    15,6 KB · Görüntüleme: 22
Macun yoktur ki onda. Daha önce yapmadıysan bilgisayarcıya götür hocam laptop masaüstü kadar kolay değil.

Sucuk koysan pişer reis o ne be?

Evet kral zamanında bilmiyorum işte yemişim bir kazık o zamanın parasıyla 6bin lira verdim bir de RX 570 ekran kartına i5 4200M işlemcisi koymuş kansızlar.
Geçmiş olsun hocam. 6. nesil ile değiştirme şansınız olursa iyi olur. 9400f bile gider hatta

Evet kral zamanında bilmiyorum işte yemişim bir kazık o zamanın parasıyla 6bin lira verdim bir de RX 570 ekran kartına i5 4200M işlemcisi koymuş kansızlar.

Fena kazık yemişsin reis o zamanın 6.000i şimdinin 10-15 bini en az.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam 2 yumurta kırın omlet yapın o işlemciye, şaka bir yana evet kendiniz sürebilirsiniz ama macun şart. O ısı cok fazla.

Geçmiş olsun hocam. 6. nesil ile değiştirme şansınız olursa iyi olur. 9400F bile gider hatta.

Kral mantıklı söylediğin vallahi da işte de hangi işlemci uyumlu hangisi uyumsuz anakartla bilmem neyle onları anlamıyorum ben bilgisayarcılar da çok kazık o yüzden hiç girmiyorum o işlere.

Fena kazık yemişsin reis o zamanın 6.000i şimdinin 10-15 bini en az.

Monitör klavye mouse dahildi de yine kazık bence.

Hocam 2 yumurta kırın omlet yapın o işlemciye, şaka bir yana evet kendiniz sürebilirsiniz ama macun şart. O ısı cok fazla.

Kral önerebileceğin macun falan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…